Bouwproject Superhuis - Prelatenstraat te Berendrecht

Superhuis

Bouwen met SuperHuis, dat is bouwen voor het leven.

Vaartstraat 9

2240 Massenhoven

Tel: 03 320 97 20

Mail: info@superhuis.be

Web:


Bouwproject Prelatenstraat te Berendrecht

Prachtige residentie bestaande uit 8 appartementen.

Sleutel op de deur Bouwfirma

Superhuis Woning- en Villabouw

Locatie van dit project

Rijksstraat, 9130 Verrebroek

Beschrijving

Dit prachtig bouwproject wordt opgetrokken in een leuke wijk vlakbij het centrum van Berendrecht. Deze ruime woning die hier als sleutel-op-de-deur wordt aangeboden, bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een leefkamer met open keuken, handige berging en terras. Op de verdieping treft u 3 mooie slaapkamers en een badkamer met toilet. Via een vaste trap bereikt u de zolderruimte (ca. 38m²)waarin, indien gewenst, nog 2 extra kamers en een doucheruimte kunnen worden voorzien. De tuin heeft een opp. van ca. 158,10m².  Achterin de tuin is er plaats voor een tuinberging met fietsenstalling

Premies en tegemoetkomingen

Naast de gebruikelijke premies die u als bouwheer kan ontvangen van diverse instanties, komt ook de gemeente Berendrecht in zeer veel domeinen tussen met een gemeentelijke premie.

Over Superhuis

Woning- en villabouw SuperHuis heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het bouwen van villa’s en woningen van hoogstaande kwaliteit. U kan zowel kiezen voor een ruwbouw winddicht als een sleutel op de deur bouwformule. ?U kan bij SuperHuis terecht voor zowel een particuliere woning op maat als voor een nieuwbouwproject. Met andere woorden: “Zorgeloos bouwen in een optimale prijs-kwaliteitsverhouding”.

Woning- en Villabouw SUPERHUIS
Vaartstraat 9 - 2240 Massenhoven
03 320 97 20
www.superhuis.be

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 13°C

Max. 15°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners