Blavier opent kijkwoning in diepenbeek

Blavier opent kijkwoning in diepenbeek

   

Sinds 15 september kunnen toekomstige bouwers elk weekend terecht in de nieuwste kijkwoning van Woningen Blavier in Diepenbeek. Met dit nieuwe woningconcept speelt Woningen Blavier in op de behoeften van de hedendaagse bouwer. De kijkwoning in Diepenbeek combineert hedendaagse architectuur met de nieuwste energiezuinige technologieën.

De voorbije tien jaar is er heel wat veranderd in de sector van de nieuwbouw. Naast de strengere regelgeving op gebied van isolatie en energiezuinigheid, heeft de bouwer ook andere verwachtingen met betrekking tot de woningstijl en architectuur.

Energiezuinig
De nieuwe kijkwoning van Woningen Blavier in Diepenbeek is uitgerust met de nieuwste technologieën en beantwoordt zo aan de normen voor een lage energiewoning. De woning is uitgerust met vloerverwarming en een warmtepomp. Daarnaast zorgt een performante isolatie en een mechanisch balansventilatiesysteem D voor een optimaal comfort en een verlaagde energiefactuur.


Woningen Blavier - Energiezuinige kijkwoning te Diepenbeek

Moderne architectuur en minimalistisch interieur
Het nieuwe woningconcept van de kijkwoning in Diepenbeek toont de evolutie op het vlak van architectuur, afwerking en inrichting. De half open bebouwing met zwart en bleke gevelsteen en het 3-geveldak springen meteen in het oog.
“Deze nieuwe kijkwoning is zeer representatief voor de nieuwste trends in de bouwwereld waarin design, comfort, licht, ruimte en creativiteit centraal staan,” aldus Louis Amory, afgevaardigd bestuurder Woningen Blavier.

Het eigentijdse karakter van de woning is ook binnen aanwezig met een minimalistische inrichting en open leefruimtes. Op de benedenverdieping lopen keuken en woonkamer naadloos in elkaar over.

“Wij zijn trots op de opening van onze kijkwoning in Diepenbeek. Deze nieuwe woning toont, vergeleken met de eerste woningen, de snelle evolutie van de bouwsector en het bedrijf. De isolatie van zowel grond, dak als ramen is veel efficiënter dan 10 jaar geleden. Samen met het ventilatiesysteem en energieopwekking met warmtepomp is de energiefactuur van deze woning en de CO2-uitstoot 2 tot 3 keer kleiner,” aldus Louis Amory, afgevaardigd bestuurder van Woningen Blavier.


Woningen Blavier - Energiezuinige kijkwoning te Diepenbeek

Altijd welkom
Een afspraak maken vooraf is niet nodig.
De kijkwoning in Diepenbeek is vanaf 15 september elk weekend doorlopend open van 14 u tot 18 u. De bouwadviseur ter plaatse beantwoordt alle vragen over het realiseren van ieders droomwoning. Toekomstige bouwers krijgen vrijblijvend informatie over de nieuwste bouwwijzen, de transparante manier van werken van Woningen Blavier, nieuwe technieken, architectuur- en designmogelijkheden.

Adres:
Nieuwstraat 154
3590 Diepenbeek
Tel: 0800 94 956
e-mail: info@blavier.beBron: Woningen Blavier Datum: 20-10-2012

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 22°C

Max. 25°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners