Winnaars Wedstijd Ketelmuseum.be

Winnaars Wedstijd Ketelmuseum.be

   

Op de website www.ketelmuseum.be brengt Viessmann op een luchtige manier de verwarmingskost onder de aandacht. Er werd ook een wedstrijd aan verbonden, waaraan meer dan 8000 bezoekers deelnamen.

Wedstrijd ketelmuseum.be van Viessmann

Onder hen zitten de 5 gelukkigen die een gloednieuwe Viessmann-verwarmingsinstallatie ter waarde van 2500 euro in de wacht slepen op die manier kunnen ze jaarlijks nog eens tot 750 euro stookkosten uitsparen.

Samen met de autobrandstof is verwarming veruit de grootste energiekost van de gezinnen, maar toch zijn 3 op de 10 installaties in België 15 jaar of ouder.
Viessmann wil dan ook vooral onder de aandacht brengen dat, met de verdere stijging van de brandstofprijzen, de terugverdientijd van een nieuwe installatie steeds korter wordt, zelfs minder dan vijf jaar.

Patrick O van Viessmann Belgium: “We hebben de website opgezet om duidelijk te maken dat investeren in een nieuw verwarmingstoestel de beste keuze is voor het gezinsbudget.
Een nieuwe installatie is immers tot 35% efficiënter dan eentje van 15 jaar of ouder. Maar meestal wordt er gewacht tot bij een renovatieproject, terwijl dat helemaal niet nodig is”.

Ketelmuseum.beBron: Viessmann Datum: 09-07-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 34°C

Max. 35°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners