Volg bouw kijkwoning Dewaele

Volg bouw kijkwoning Dewaele

    

Dewaele Bouwbedrijven bouwt een nieuwe kijkwoning in Werchter. Een state-of-the-art modelwoning waarbij de laatste nieuwe ontwikkelingen op vlak van isolatie en luchtdichtheid toegepast worden.

De combinatie van hedendaagse architectuur en een zeer laag energieverbruik, zorgt er voor dat Dewaele als trendsetter opnieuw een sterk visitekaartje afgeeft.

Sedert enkele weken biedt Dewaele u de mogelijkheid om het bouwproces van deze kijkwoning op de voet te volgen via www.kijkwoningwerchter.be of via facebook. Door regelmatige updates en een volledige toelichting rond architectuur en energiezuinigheid, kan er zich makkelijk een beeld gevormd worden van hoe een woning in houtskeletbouw wordt opgetrokken.


Bouw kijkwoning Dewaele Houtskeletbouw te Werchter

Bovendien inspireert het compacte ontwerp met een uitstekende isolatie en luchtdichtheid. De kijkwoning wordt ook uitgerust met tal van energiebesparende technieken. De voorberekening geeft een E-peil aan van 23 en een K-peil van 20. De plaatsing van fotovoltaïsche panelen op het dak zorgt voor een bijkomende daling van het E-peil waardoor de woning vermoedelijk zal afklokken op een E-peil onder 0.

De opening is voorzien eind september 2012.

Volg dit interessante bouwproces via de blog op www.kijkwoningwerchter.be
Of volg Dewaele houtskeletbouw via hun facebookpagina.


Dewaele Bouwbedrijven
Dewaele is de specialist in kwalitatief hoogstaande houtskeletbouw. Met meer dan 50 jaar evaring is Dewaele de referentie in duurzame woningbouw met hoge isolatienormen. Bovendien garandeert Dewaele een volledige architecturale vrijheid en kan de klant zelf de afwerkinggraad van de woning bepalen.
Meer info vindt u op www.dewaele.be.Bron: Dewaele Datum: 06-07-2012

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 22°C

Max. 25°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners