Nieuwe kleuren baksteengamma Vandersanden

Nieuwe kleuren baksteengamma Vandersanden

    

Vandersanden Group stelt op Batibouw 3 nieuwe gevelstenen voor. Wie in het moderne of hedendaagse genre een genuanceerde baksteen zoekt, moet beslist eens naar deze nieuwe kleuren kijken. De baksteenfabrikant deelt op Batibouw ook waardebonnen uit van 100 euro.

Vandersanden Group - Nieuwe kleuren in het baksteengamma Impulse

De gevelsteen van uw woning is veruit één van de belangrijkste keuzes in het bouwproces. De kleur van de gekozen baksteen is doorslaggevend voor de look van een gevel of huis. Vandersanden Group probeert steeds in te spelen op nieuwe trends en wil de bouwer of verbouwer adviseren bij het kiezen van de juiste baksteen. Dankzij zijn jarenlange expertise in de baksteenproductie pakt Vandersanden Group uit met een uitgebreid gamma van meer dan 100 gevelstenen, in verschillende kleuren, formaten en texturen.

3 nieuwe bakstenen

De nieuwe baksteenkleuren Lima, Rega en Brama kregen een plaats in het gamma Impulse. Een verzameling van karaktervolle, moderne kleuren met genuanceerde tinten.

Lima: een wit-ivoorkleurige baksteen met zachte grijs-bruine schakeringen


Vandersanden Group - Nieuwe kleuren baksteen Lima

Vandersanden Group - Nieuwe kleuren baksteen Lima

Rega: een lichte metaalgrijze baksteen met witte en grijze nuances


Vandersanden Group - Nieuwe kleuren baksteen Rega

Vandersanden Group - Nieuwe kleuren baksteen Rega

Brama: een beige-grijze gevelsteen met tinten van donkergrijs en bruin-grijs tot zwart


Vandersanden Group - Nieuwe kleuren baksteen Brama

Vandersanden Group - Nieuwe kleuren baksteen Brama

U kan de 3 nieuwe bakstenen in primeur ontdekken op Batibouw, hal 5, stand 207. Bekijk nu al het volledige gamma op www.vandersandengroup.be.

Batibouwwedstrijd: win 10 x 1.000 euro aan waardebonnen
Vanaf de start van Batibouw kan u bij Vandersanden Group 10 waardebonnen van elk 1.000 euro winnen. Om kans te maken op één van deze cadeaubonnen volstaat het om deel te nemen aan een zoekactie op de Vandersanden website. Vanaf 26 februari verstopt Vandersanden 3 bakstenen cadeautjes op zijn website. Wie één van deze cadeautjes vindt, doet dadelijk ook een gooi naar één van de 10 waardebonnen van 1.000 euro. De winnaars kunnen dit bedrag naar keuze besteden aan gevelstenen, kleiklinkers of E-Board gevelisolatie.

Wie graag wil deelnemen kan zich nu al aanmelden op www.10x1000.be. Zij krijgen op 26 februari een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan de wedstrijd.

Bezoek Vandersanden Group op Batibouw, hal 5, stand 207. Meer info op www.vandersandengroup.be.


Over Vandersanden Group
Vandersanden Group is één van de grootste baksteenfabrikanten in Europa met een totale productiecapaciteit van ca. 370 miljoen bakstenen ( basis waalformaat ) per jaar.
Vandersanden Group bestaat uit Vandersanden België met 2 fabrieken in Spouwen en Lanklaar waar in totaal ca. 210 mensen werken, Vandersanden Nederland met 2 fabrieken in Hedikhuizen en Spijk waar ca. 120 mensen werkzaam zijn, en een verkoopkantoor in Noord-Frankrijk ( Halluin) met 5 medewerkers.
Bron: Vandersanden Group Datum: 07-02-2015

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 22°C

Max. 25°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners