Een nieuwe norm in outdoor laserdetectie

Een nieuwe norm in outdoor laserdetectie

    

Topguard Outdoor Security Equipment introduceert een nieuwe laserdetector voor buitengebruik: de REDSCAN RLS?3060.

Topguard Redscan RLS 3060 Laserdetectie

Deze innovatieve detector is voorzien van de laatste technologie voor een grotere pakkans en minder ongewenste alarmmeldingen. Daarmee is een nieuwe norm gezet in laserdetectie.

De REDSCAN RLS?3060 detecteert van alle bewegende objecten moeiteloos de grootte, de snelheid en de afstand tot de detector. Deze gegevens leiden samen tot een uniek algoritme. Resultaat is een zeer betrouwbare detectie van ongewenste personen en een minimum aan ongewenste meldingen.


Topguard Redscan RLS 3060 Laserdetector

De nieuwe detector is uitermate geschikt om PTZ?camera’s aan te sturen. Er zijn vier uitgangen beschikbaar voor externe video?applicaties. Per uitgang is een eigen detectiegebied in te stellen.

De detector is zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. Met een horizontaal detectiegebied bestrijkt de RLS?3060 een straal van 30 meter over 190 graden. Het detectiegebied wordt volledig automatisch ingesteld, waarbij de detector zelf het juiste gebied selecteert ongeacht de vorm van het terrein. Indien gewenst is natuurlijk ook handmatige aanpassing mogelijk.


Topguard Redscan RLS 3060 Laserdetectie

Facts REDSCAN RLS?3060

  • Laserdetectie voor buiten
  • IP?verbinding
  • Detectiegebied: straal van 30 meter over 190 graden
  • Horizontaal en verticaal te bevestigen
  • Vier onafhankelijk instelbare detectiegebieden voor aansturing van PTZ?camera’s
  • Eenvoudig te installeren
Over Topguard Outdoor Security Equipment
Topguard Outdoor Security Equipment is specialist op het gebied van elektronische omtrekbeveiligingssystemen. Topguard importeert en produceert hoogwaardige beveiligingssystemen voor de veeleisende high securitymarkt, de zakelijke markt en particulieren.
Topguard is onderdeel van CRH Fencing& Security Group, Europa’s marktleider in hekwerken en concepten voor buitenbeveiliging.Bron: Topguard Datum: 24-11-2012

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 34°C

Max. 37°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners