Nieuwe terras- en tuinverlichting van Philips

Nieuwe terras- en tuinverlichting van Philips

De Belgen vertoeven graag in hun tuin en ze investeren ook in duurzaam tuinmeubilair. De doordeweekse plastic stoelen hebben plaats gemaakt voor elegante tuinsalons en ook de tuinkeukens kennen een forse opmars. De markt van de buitendecoratie zit in de lift. Om overdag van de tuin te genieten zijn enkele zonnestraaltjes genoeg… Maar als de nacht valt, is mooie verlichting een must!

Philips Tuinverlichting - Ecomoods Ledino Gamma

Hanglampen, tafellampen… Philips Ecomoods outdoor living is een gamma van twee nieuwe trendy buitenlampen

Wie graag in de tuin vertoeft, wil genieten van een mooi licht in een mooie armatuur. Een armatuur die een intiemere sfeer schept dan de klassieke wandlampen of vloerspots. Philips stelt dus Ecomoods outdoor living voor, twee nieuwe tuinlampen. Een tafellamp en een tafellamp in de vorm van een halve maan.


Philips Tuinverlichting - Ecomoods Ledino Gamma

Philips Tuinverlichting - Ecomoods Ledino Gamma

Deze twee armaturen werden speciaal ontworpen voor tuin en terras en zijn makkelijk te plaatsen en te verplaatsen. Geen ingewikkelde installaties meer: je stopt de stekker in het stopcontact en geniet meteen van een warm en gastvrij wit licht. De armaturen worden verkocht met vijf kleurfilters (rood, geel, blauw, groen, paars) om het licht te moduleren en zo een andere sfeer te scheppen. Ze bieden ook een uitstekende zichtbaarheid, zodat je optimaal en in alle veiligheid kan genieten van je terras of tuin, ongeacht het uur.

Oriënteer het licht!
Philips verrijkt zijn Ledino-gamma van designarmaturen met twee oriënteerbare buitenlampen De tuin verandert, het licht verandert… Met Ledino biedt Philips een volledig gamma van eigentijdse LEDarmaturen voor de tuin. Armaturen met een minimalistisch, zuiver en resoluut trendy design.
Voor de zomer van 2011 wordt het Ledino-gamma ook verrijkt met twee nieuwe lampen. Wat ze anders maakt dan klassieke lampen is dat de LED’s ingebouwd zijn in een schijf die op een as gemonteerd is. Het volstaat dus de lamp te draaien (naar omhoog, omlaag of opzij) om het licht heel precies te richten op de plek die je wilt verlichten. Een bijzonder elegante oplossing om de gevel, het terras, de bloemperken of paadjes te verlichten.


Philips Tuinverlichting - Ecomoods Ledino Gamma

Deze twee armaturen stralen een krachtig wit warm licht uit. Het licht kan desgewenst ook gemoduleerd worden met een dimmer (niet meegeleverd). Maar dankzij de PowerLED-technologie verlicht je je tuin altijd aan de beste prijs. Deze LED’s verbruiken vijf maal minder energie dan klassieke gloeilampen en hebben een uiterst lange levensduur (tot 20 jaar). Je tuin kan de hele nacht verlicht blijven zonder dat je hoeft in te zitten over energieverbruik of lampvervanging.
De structuur van de armatuur in grijs aluminium van hoge kwaliteit werd speciaal ontworpen voor buitengebruik en is opgewassen tegen alle weersomstandigheden. Als je verlichting eenmaal geïnstalleerd is, heb je er geen omkijken meer naar.Bron: Philips Datum: 28-04-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 16°C

Max. 15°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners