Fineerparket met een missie van Par-Ky

Fineerparket met een missie van Par-Ky

Meer engagement voor een selectiever dealernetwerk en een gloednieuwe display voor Par-ky.

Par-Ky Fineerparket Displays

Par-Ky engageert zich voor een selectief dealernetwerk De filosofie omtrent het dealernetwerk van Par-Ky wordt herbeken. In 2011 willen ze een gelimiteerd aantal sterke winkelpunten die sterk ondersteund zullen worden. Concreet streven ze naar een 75 tal gemotiveerde dealers in België. Er wordt een sterk engagement de dealers verwacht door bijvoorbeeld de aankoop van de nieuwe display of een eigen mooie winkelpresentatie.

Kleurenconcept
Vorig jaar werd na het organiseren van een internationale kleurenstudie de collectie par-ky by shinnoki gelanceerd. Deze kleuren waren voorheen al beschikbaar in plaatmateriaal waardoor je perfect de meubels, wanden en andere interieurelementen kon gaan afstemmen op de kleur van je vloer. Deze 6 eigentijdse kleuren werden in een lange en brede uitvoering op de markt gebracht. De planken hadden een afmeting van 1800*160 en waren voorzien van een geïntegreerde kurk onderlaag. Hierdoor bekom je een superaangenaam loopgeluid waardoor het onderscheid met een volverlijmde vloer nihil is. Hiernaast was deze collectie eveneens FSC gecertificeerd en werd er geen ureaformaldehyde toegevoegd tijdens de productie.


Par-Ky Fineerparket Displays

Het succes van deze ecologische designvloeren heeft ertoe geleid dat in de collectie voor 2011 de 4 beste kleuren ook beschikbaar zullen zijn in onze andere collecties namelijk par-ky SOUND, par-ky LOUNGE en par-ky PRO. Daar iedere collectie zijn eigen karakteristieken en doelgroep heeft kan er nu een breder publiek kunnen benaderd worden met deze kleuren.

Nieuwe naam
Deze kleurbenadering heeft ervoor gezorgd dat de naam Par-ky by shinnoki moet veranderen naar Par-ky DELUXE omdat deze kleuren nu niet meer exclusief in deze collectie beschikbaar zijn. De ‘Deluxe’ naam slaat op het feit dat deze vloer het pronkstuk is van onze collecties en bovendien 100% ecologisch. M.a.w je haalt een stukje natuur in huis, zonder de natuur te beschadigen. De ‘by shinnoki’ verwijzing zal blijven bestaan maar zal nu enkel verwijzen naar de kleuren en niet langer naar een bepaalde collectie.

Nieuwe display en marketingtools
Om deze kleurenstrategie en het nieuwe gamma kracht bij te zetten hebben we een volledig nieuwe display ontwikkeld. De display presenteert op een overzichtelijke manier de gamma’s Par-Ky Deluxe, Par-Ky Sound, Par-Ky Lounge en Par-Ky Pro . Alle beschikbare kleuren en houtsoorten zijn in deze display te bewonderen. Er is eveneens een module voorzien waar een volledige plank van iedere collectie wordt getoond en dat in één kleur. Op die manier kan de verkoper op een eenvoudige manier de kleurenfilosofie verduidelijken.
Naast de display komt par-ky eveneens met een consumentgerichte brochure en een overzichtelijke architectenmap waardoor de voorschrijfwereld op een professionelere manier kan benaderd worden.
Alles zal eveneens te bewonderen zijn op onze website www.par-ky.com

Nieuwe plint
Par-ky komt op de proppen met een vernieuwde plint. Deze plint is hoger en strakker dan de vorige versie. De plint is 80mm hoog maar is voorzien van een systeem waardoor ze in een handomdraai kan ingekort worden tot 60mm of zelf 25mm. Hierdoor kan iedere muur of obstakel met een passende plint afgewerkt worden.

Par-Ky staat op Batibouw op stand 6115 in Hal 6

Bron: Par-Ky Datum: 28-02-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 16°C

Max. 15°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners