Nog meer combinaties voor de modivia poort van Bet

Nog meer combinaties voor de modivia poort van Betafence

Een jaar geleden lanceerde Betafence ter gelegenheid van Batibouw 2008 de Modivia poort. De residentiële, vrijdragende schuifpoort op maat van elke bouwstijl en elke bewoner. Voor Batibouw 2009 heeft Betafence opnieuw een primeur.

Nog meer combinaties voor de modivia poort van Betafence

Een jaar geleden lanceerde Betafence ter gelegenheid van Batibouw 2008 de Modivia poort. De residentiële, vrijdragende schuifpoort op maat van elke bouwstijl en elke bewoner. Voor Batibouw 2009 heeft Betafence opnieuw een primeur.

Betafence Modivia geperforeerde poort

Betafence heeft het designpallet nu nog uitgebreid met een nieuwe poortinvulling. En vanaf 2009 is er immers ook de Modivia draaipoort. Hedendaags en volledig in lijn met moderne woontrends!

Geperforeerde plaat voor een nieuwe look.

Eigen voorkeur en woningstijl bepalen de uiteindelijke look van elke Modivia poort. De eindgebruiker gaat voor modern, klassiek of decoratief en laat zich daarbij leiden door de ruime keuze aan kleuren. Ook de invulling van de poortvleugel kan worden gekozen in functie van de omgevingssfeer. De invullingen met traditionele spijlen of volledig gesloten panelen, al dan niet voorzien van een decoratieve reling met cirkel- of kruismotief, wisten al heel wat mensen te bekoren.


Foto: Betafence Modivia


Teneinde de typische flexibiliteit van de Modivia poort te verhogen en de eindgebruiker een nog ruimere keuze te geven, lanceert Betafence nu een gloednieuwe geperforeerde plaat als poortinvulling, geheel in lijn met de kwalitatief hoogstaande afwerking van de overige Modivia-varianten.

Net als bij de andere invullingen is de nieuwe geperforeerde plaat geïntegreerd in een vederlicht, maar ijzersterk basiskader in aluminium met polyestercoating. De nieuwe variant biedt eens te meer een extra kans op het creëren van een persoonlijke poort, mét een duidelijk accent op de woonstijl. Eén nieuw designelement toevoegen betekent in het Modivia-concept immers de creatie van heel wat unieke combinaties. Ook wanneer gekozen wordt voor de geperforeerde plaat, blijven veiligheid en privacy volledig in harmonie met de architectuur van elke woning en tuin.


Foto: Betafence Modivia


Draaipoort voor nog meer mogelijkheden.

Naast de schuifpoort ontwikkelde Betafence nu ook een Modivia-draaipoort. Eens te meer resulteert dit in nieuwe toegangsmogelijkheden. Deze voetgangerspoort is immers in combinatie met de schuifpoort of als aparte poort te plaatsen. Het gebruiksgemak is evident; voor voetgangers is de draaipoort een snel en comfortabel alternatief.
Uiteraard is de modivia draaipoort verkrijgbaar in alle bestaande Modivia-kleuren en -poortinvullingen én met de gloednieuwe geperforeerde plaatinvulling. Dezelfde designmodules voor toegangscontrole als bij de schuifpoort kunnen worden gemonteerd op de slotportiek, mét aparte bedieningsmogelijkheden. Naar wens functioneert het hoogwaardige veiligheidsslot manueel of elektrisch.

Vooraf uitproberen met Modivia Configurator.

Met de Modivia poortconfigurator op www.modivia.be is het trouwens ontwerpen in alle vrijheid; kiezen tussen verschillende breedtes en hoogtes, poortinvullingen, afwerkingen, kleuren, veiligheids- en toegangscomponenten om uiteindelijk te komen tot uw persoonlijke ontwerp!


Betafence (www.betafence.com) is wereldmarktleider in omheiningen, toegangscontrole en detectiesystemen. Betafence biedt oplossingen voor de perimetrische beveiliging van industriële en openbare gebouwen, gevoelige sites evenals private tuinen, landbouweigendommen en veestapels. Betafence levert ook gelaste draadproducten voor diverse industriële toepassingen. Betafence telt 2130 medewerkers en heeft een zakencijfer van 490 miljoen euro (2007). De onderneming heeft 13 productievestigingen in 11 landen met haar hoofdzetel in België. Verkoopskantoren zijn actief in de hele wereld.

Bron: VPR News
14/12/2008

Bron: VPR News Datum: 14-12-2008

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 15°C

Max. 19°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners