Niko wordt lid van io-homecontrol

Niko wordt lid van io-homecontrol

Niko ontwerpt en vervaardigt inspirerende oplossingen onder andere voor lichtschakeling en sturing. Werken, koken, lezen, tv kijken. Licht brengt leven. Zacht schemerend of helder. Sfeerscheppend of functioneel. Precies zoals jij het wil... en waar je het wil.

Niko wordt lid van io-homecontrol

Niko ontwerpt en vervaardigt inspirerende oplossingen onder andere voor lichtschakeling en sturing. Werken, koken, lezen, tv kijken. Licht brengt leven. Zacht schemerend of helder. Sfeerscheppend of functioneel. Precies zoals jij het wil... en waar je het wil.

io home control

Doorheen de jaren ontwikkelde Niko tal van oplossingen voor lichtsturing. Eenvoudig geïntegreerd in je woonomgeving, steeds afgestemd op jouw comfort.

io-homecontrol®: EEN VOORUITSTREVENDE SAMENWERKING
Het vernieuwende io-homecontrol®-initiatief reflecteert de ambitie van een open groep bedrijven. Op dit ogenblik hebben ASSA ABLOY, Honeywell, HÖRMANN, Niko, Somfy en VELUX hun kennis en ervaring samengebracht om je de voordelen van io-homecontrol® te kunnen aanbieden aan een redelijke prijs. Het resultaat is betrouwbaar, eenvoudig, en biedt een zich voortdurend uitbreidende waaier van compatibele producten die reeds op de markt verkrijgbaar zijn. Elk product met het io-homecontrol®-label beschikt over de technologie die je zal laten genieten van fascinerende mogelijkheden van comfort, energiebesparing en veiligheid. Professionals kunnen het op een eenvoudige manier installeren en hoeven niets te configureren. Het systeem kan aangepast worden aan de noden van elke gebruiker en er is geen eerdere infrastructuur vereist.

Niko WORDT LID VAN io-homecontrol®: Een grote waaier van mogelijkheden
De samenwerking tussen Niko en io-homecontrol® is een logische stap in de evolutie van verlichting: naast het bestaande gamma opties kunnen io-homecontrol®-gebruikers vanaf begin 2009 ook het comfort van lichtsturing tot in de vingertoppen gewaarworden. De revolutionaire technologie geeft gebruikers de vrijheid de intensiteit, kleur en sfeer van de verlichting te controleren en zo unieke leefomgevingen te creëren. De nieuwe samenwerking met Niko versterkt de positionering van io-homecontrol® als een samenwerking van specialisten en toonaangevende merken in woninginstallaties. Vele andere fabrikanten zullen zich aansluiten bij deze samenwerking, wat betekent dat klanten zullen genieten van een steeds groeiend spectrum van mogelijkheden om hun woning te besturen.

Meer Info ? www.io-homecontrol.com


Naast Niko zijn er nog andere leden van IO homecontrol : ASSA ABLOY, Honeywell, HÖRMANN, Somfy en VELUX.
We geven een korte voorstelling van deze firma's

OVER ASSA ABLOY
ASSA ABLOY is een wereldleider en leverancier van deuropeningtoepassingen. Werkzaam in meer dan 40 landen is de Groep de sterkste speler op de markt van sloten, met merken zoals ASSA, Abloy, HID, Besam, Yale, Mul-T-Lock, Vingard, Sargent, Fichet, Laperche, Vachette, Chubb, IKON en effeff.

OVER Honeywell
Honeywell International is een industriële groep van 34 miljard dollar en leider op de technologiemarkt. De groep biedt haar klanten wereldwijd producten en diensten uit de ruimtevaarttechnologie, controletechnologie voor gebouwen, huizen en industrie, producten voor de auto-industrie, turbocompressors en specialiteitmaterialen. De producten en diensten van Honeywell worden in meer dan 100 miljoen huizen en gebouwen wereldwijd gebruikt*.
* Producten met het io-homecontrol®-label zijn beschikbaar vanaf midden 2008.

OVER HÖRMANN
De HÖRMANN GROEP is marktleider in Europa op het gebied van poorten en aandrijvingen voor woning en industrie. In hoog gespecialiseerde fabrieken wordt een volledig gamma van deze bouwproducten vervaardigd volgens de meest recente stand van de techniek, in een kwaliteit zonder compromissen.

OVER Somfy
Somfy is de maker en de wereldwijde referentie van Home Motion: Home Motion is de animatie en beweging van openingen van het huis door Somfy motoren, bedieningspanelen en automatische toestellen om het leven gemakkelijker, veiliger en comfortabeler te maken…en om energie te besparen.

OVER VELUX
VELUX creëert betere leefomgevingen met daglicht en frisse lucht door het dak. Het gamma van VELUX bestaat uit een grote waaier aan dakramen en oplossingen voor platte daken. Bovendien beschikt VELUX over vele types van decoratie en zonweringen, rolgordijnen, installatieproducten, producten voor afstandsbediening en thermische zonnepanelen om in daken te verwerken.


Bron: RCA
15/02/2008

Bron: RCA Datum: 15-02-2008

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 15°C

Max. 19°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners