NATUZZI viert 50 jaat Italiaans design met elegant

NATUZZI viert 50 jaat Italiaans design met elegante en pure vormen

Natuzzi wordt 50 en daar kunnen ze bij Natuzzi simpelweg niet omheen. Meer dan ooit staan de emotionele en intrinsieke waarden van Natuzzi centraal. Pasquale Natuzzi, hoofddesigner en CEO van de Natuzzi Group, deelt zijn passie voor schoonheid, details en hoogwaardige materialen met de hele wereld.

NATUZZI viert 50 jaat Italiaans design met elegante en pure vormen

Natuzzi wordt 50 en daar kunnen ze bij Natuzzi simpelweg niet omheen. Meer dan ooit staan de emotionele en intrinsieke waarden van Natuzzi centraal. Pasquale Natuzzi, hoofddesigner en CEO van de Natuzzi Group, deelt zijn passie voor schoonheid, details en hoogwaardige materialen met de hele wereld.

Natuzzi 50 Jaar

De nieuwigheden voor het najaar van 2009 werden in Milaan tijdens het Salone del Mobile voorgesteld.


Foto: Natuzzi - Sofa Nicolaus


50 jaar Natuzzi
Natuzzi is meer dan een puur handelsmerk, het is een levensvisie. Natuzzi is meer dan een zitbank, het biedt waardevolle objecten, ontworpen met passie en volgens traditionele werkwijzen vervaardigd in het diepe Zuiden van Italië. Onderzoek wijst uit dat maar liefst 57% van de bevolking de woonkamer aanduidt als de plaats waar men zich het gelukkigst voelt.
Onze thuis is daarom een waardevolle plek in ons leven, een plaats waar je elke keer weer terugkeert en je geborgen voelt. Waarden zoals pure schoonheid, duurzame kwaliteit en harmonie tussen de objecten die ons omringen, worden steeds belangrijker.
Deze filosofie, waarbij elk detail jouw levenswijze benadrukt, inspireert Natuzzi’s ontwerpen: zitbanken, armstoelen en accessoires, allemaal af te stemmen op jouw persoonlijke smaak en steeds in een natuurlijk evenwicht.


Foto: Natuzzi - Sofa Fly


Nieuwe trends op het Salone del Mobile in Milaan

NATUUR: natuurlijke vormen, warme aardtinten gecreëerd in puur Italiaans vakmanschap.
De belangrijkste inspiratie voor de nieuwe collectie, die gepresenteerd werd in Milaan, is zonder twijfel de terugkeer van natuurvormen en de link met natuurlijke materialen. Verrukkelijke warme tinten en delicate aandacht voor het Italiaanse vakmanschap zijn terug te vinden in elk nieuw object en is de leidraad doorheen de collectie.

De schoonheid van natuurlijke materialen
De nieuwe collectie van Natuzzi werd vooral bezield door de rijke levensvisie ’Natural living’ waarbij pure, natuurlijke materialen centraal staan. De zoektocht naar schoonheid in natuurlijke leders en stoffen is het meest merkbaar in het extra dikke Cassidy leder of bij de natuurlijke leders met het elastisch pull-up effect, maar net zo goed is deze nieuwe inspiratie merkbaar bij de houten kastanjekleurige fineer-afwerkingen, zoals bijvoorbeeld nieuwe salontafel Marta.


Foto: Natuzzi - Stand Giove


FASHION: spelen met een gedurfd kleurenpallet, uitblinken met prachtige glanzende ledersoorten en uitpakken met technologische snufjes Uiteraard lanceert Natuzzi ook een collectie design zitbanken die gekenmerkt worden door vloeiende lijnen, gestroomlijnd design en ingenieuze designsnufjes, waarbij men de combinatie van design en technologie niet uit de weg gaat.
Speelse verwijzingen naar de Chesterfield-stijl via gecapitioneerde zitvlakken vervullen zonder twijfel uw wildste woonkamerdromen. Natuzzi blinkt ditmaal letterlijk uit met hoogglanzende ledersoorten waardoor de collectie een puur glamoureus tintje krijgt.

Meer Info ? Natuzzi.be


Foto: Natuzzi - Via DuriniOver Natuzzi Spa
Natuzzi S.p.A. is in 1959 opgericht door Pasquale Natuzzi en ontwerpt en fabriceert een uitgebreide collectie van gestoffeerde woonmeubelen. Met 666 miljoen euro aan omzet in 2008, is het bedrijf de grootste fabrikant van meubelen en wereldleider in het lederen meubelsegment. Natuzzi exporteert haar woonmeubelen naar 123 landen verspreid over vijf continenten met 2 merken: Natuzzi & Italsofa. Het marktleiderschap is het resultaat van innovatieve ontwerpen, superieure Italiaanse vakmanschap en een geavanceerd verticaal geïntegreerd productieproces. Natuzzi S.p.A. is sinds 13 mei 1993 genoteerd aan de New York Stock Exchange. Het kwaliteitssysteem is gecertificeerd volgens de ISO 9001 en ISO 14001 normen.

Bron: Natuzzi
14/06/2009

Bron: Natuzzi Datum: 14-06-2009

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 15°C

Max. 19°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners