De Bosch multitool GOP 250 CE Professional

De Bosch multitool GOP 250 CE Professional

Doorslijpen, zagen, slijpen, schaven. Vaklui van de binnenafwerking worden dagelijks met de verschillende aanpassings-, inpassings- en reparatiewerkzaamheden geconfronteerd. Voor precieze snedes zonder splinters, voor aansluitend zagen, langs de rand slijpen of ook voor het verwijderen van siliconenvoegen en stopverf biedt Bosch een krachtig, voordelig en universeel inzetbaar nieuw werktuig op netstroom: de multitool GOP 250 CE Professional.

Bosch Multitool Gop 250 CE Professional

Het toestel vult de bestaande accuvariant GOP 10,8 V-LI Professional aan. Met zijn 250 wattmotor heeft de multitool op netstroom één van de krachtigste motoren in deze toestelklasse. De Bosch Constant-Electronic(CE) voor een aanhoudend toerental zorgt bovendien voor een permanente progressie.

Zowel bij precisietoepassingen alsook bij langdurige doorslijp- en zaagwerkzaamheden zorgt de smalle omtrek van het toestel ervoor dat vaklui op een aangename manier kunnen werken: de GOP 250 CE Professional biedt de geringste greepomtrek in zijn toestelklasse. Tot de voordelen die de Bosch multitool vooral in de binnenafwerking onderscheiden, behoort de oscillerende beweging van het inzetgereedschap. Het toestel maakt het gericht aanzetten en precies doorslijpen alsook het snijden van werkstukken zonder splinters of schade aan het materiaal mogelijk. De toerentalselectie maakt het instellen van het toestel op verschillende accessoires en werkmaterialen mogelijk. Een geïntegreerde kogelmof zorgt voor flexibiliteit in elke werksituatie en vermijdt kabelbreuk.


Bosch Multitool Gop 250 CE Professional

Omvangrijk accessoireprogramma
Dankzij zijn universele adapter kan de multitool zowel met de andere Bosch accessoires als met concurrerende accessoires gebruikt worden. De Bosch GOP 250 CE Professional is in de vakhandel verkrijgbaar vanaf een aanbevolen verkoopprijs van 139,95 euro excl. BTW.

Eigenschappen

  • Krachtige 250 wattmotor met Constant-Electronic voor gelijkmatige stroomverdeling
  • Smalle omtrek om aangenaam te kunnen werken
  • Precieze snedes zonder splinters of schade aan het materiaal door instelbare snelheid en oscillerende beweging
  • Multitool Bosch GOP 250 CE Professional in het Bosch ProTeam testen


Bosch Multitool Gop 250 CE Professional

GOP 250 CE Professional in het "Bosch ProTeam" testen
Vaklui uit heel Europa kunnen productnieuwigheden uit het bereik professioneel blauw elektrisch gereedschap gratis testen en hun ervaringen met andere professionals uitwisselen. Wie de GOP 250 CE Professional in een praktijktest wil uitproberen, kan zich tussen 1 oktober en 31 november 2010 op www.bosch-pro-team.com kandidaat stellen.


De Bosch Groep is een van ‘s werelds grootste leveranciers van technologie en diensten.
Volgens voorlopige cijfers realiseerden in het boekjaar 2009 ongeveer 270.000 medewerkers een omzetcijfer van 38 miljard euro op het gebied van automobiel- en industrietechniek, verbruiksgoederen en bouwtechnieken.
De Bosch Groep omvat de Robert Bosch GmbH en bijna 300 filialen en regionale ondernemingen in een 60-tal landen. Indien de verkoops- en servicepartners worden meegerekend, is Bosch aanwezig in 150 landen Dit wereldwijde netwerk van ontwikkelings-, productie- en distributiecentra vormt de basis voor onze toekomstige groei. De onderneming werd in 1886 door Robert Bosch (1861-1942) in Stuttgart opgericht als een „Werkplaats voor fijne mechaniek en elektrotechniek».

Bron: Grayling Datum: 06-11-2010

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 22°C

Max. 24°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners