20 jaar garantie op Wakaflex dakaansluiting

20 jaar garantie op Wakaflex dakaansluiting

   

Tal van producten ter vervanging van loden dakaansluitingen (opgaand metselwerk, kozijnen, schoorstenen, dakvensters…) maar Monier stelt dat hun aansluitingsband, de Wakaflex, zeer snel te verwerken en duurzaam is. Deze aansluitingsband is zelfvulkaniserend en rekbaar en staat garant voor een perfecte hechting. Bovendien is Wakaflex vormvast, waterdicht en langdurig weerbestendig.

Aansluitingsband dakaansluitingen Wakaflex van Monier

Met de 20 jaar garantie op Wakaflex die Monier vanaf Batibouw 2013 geeft, kan u gegarandeerd op beide oren slapen.


Aansluitingsband dakaansluitingen Wakaflex van Monier

Loodvervangende dakaansluiting
Er zijn heel wat factoren die de kwaliteit van een dak bepalen. Een goede, duurzame dakaansluiting is daar één van. En die hoeft tegenwoordig al lang niet meer uit lood te bestaan. Met Wakaflex biedt Monier een water- en winddicht, milieu- en gebruiksvriendelijk alternatief waarmee u opgaand metselwerk, kozijnen, schoorstenen en dakvensters perfect en vakkundig afwerkt.


Aansluitingsband dakaansluitingen Wakaflex van Monier

Wakaflex is gegarandeerd vormvast en weerbestendig. De metalen wapening loopt door tot aan de randen. Het materiaal blijft hierdoor strak aangesloten in alle richtingen en geeft wind en vocht geen kans tussen aansluiting en dakpannen te komen. Bovendien is Wakaflex bijzonder rekbaar in beide richtingen (ca. 50% in de lengte en ca. 15% in de breedte).

Wakaflex hecht zich ook op alle plaatsen aan de ondergrond. Aan de randen zijn extra butyl kleefstroken aangebracht om de verwerking bij een vochtige ondergrond te vergemakkelijken.

Op plaatsen waar Wakaflex overlappend wordt aangebracht, treedt vulkanisatie op. Hierdoor is de overlap perfect waterdicht. Verhittings-, las- of plakmiddelen zijn niet meer nodig. De verwerking gebeurt zonder speciaal gereedschap. Schaar en roller volstaan.


Aansluitingsband dakaansluitingen Wakaflex van Monier

WAKAFLEX is beschikbaar in de kleuren bruin, rood, antraciet en loodkleur en in rollen van 5 m x 140 mm, 5 m x 280 mm, 5 m x 370 mm, 5 m x 560 mm en 10 m x 280 mm.

Unieke garanties in de dakenbranche
Naast de productgarantie van 30 jaar op de dakpannen die garandeert dat de dakkpannen en hulpstukken vorstbestendig zijn, waterdicht en bestand tegen breuk, biedt Monier ook een bijkomende garantie van 15 jaar waarbij de weerbestendigheid van de dakbedekking (pannen en toebehoren) wordt gegarandeerd wanneer naast de bedekking van het dak als dusdanig ook alle relevante dakknopen worden uitgevoerd met daksysteemcomponenten van Monier en verwerkt worden volgens de plaatsingsvoorschriften van het WTCB.

Met de 20 jaar garantie op de loodvervangende dakaansluiting Wakaflex pakt Monier opnieuw met een garantie uit die in ongezien is in de dakensector.

Net zoals de andre garanties, is de 20 jaar garantie op Wakaflex volstrekt gratis, staat hij op naam van de huiseigenaar en is hij dus overdraagbaar.

Meer info: www.dakgarantie.be of op Batibouw, paleis 5, stand 101Bron: Monier Datum: 05-01-2013

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 34°C

Max. 37°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners