LivingLight Air 'Puur Wit'

LivingLight Air 'Puur Wit'

   

BTicino stelt de nieuwe afwerking Puur Wit voor binnen het gamma LivingLight AIR. BTicino wil daarmee zijn reputatie als trendsetter bevestigen voor installaties die de grenzen van de avant-garde voortdurend verleggen.

LivingLight AIR Puur Wit van BTicino

Een ‘Slank’ design
De nieuwe afdekplaat Puur Wit is een voorbeeld van de onberispelijke esthetiek van het LivingLight AIR-gamma. Deze afdekplaat wordt aangeboden als matte Zamak-afwerking in wit (RAL 9003). Puur Wit is beschikbaar in versies voor 2, 3, 4, 7 en 3+3 modules. De afdekplaten dienen geïnstalleerd te worden op Italiaanse inbouwdozen.


LivingLight AIR Puur Wit van BTicino

Het LivingLight AIR-gamma - onderdeel van de reeks LivingLight - bestaat uit ultrafijne afdekplaten, minder dan 5 mm dik, en past volledig in de hedendaagse designtrend om alles alsmaar dunner te maken. De verfijnde, exclusieve selectie van afwerkingen en materialen creëren een esthetische meerwaarde. Het ontwerp van de axiale bedieningsmechanismen vormt een harmonieus geheel met de AIR-afdekplaten.

Voor meer informatie: www.bticino.be


BTicino, merk van de Franse Legrand Group, positioneert zich op wereldvlak als marktleider van laagspanningsapparatuur voor residentieel, industrieel en tertiair gebruik. De onderneming staat symbool voor made in Italy topkwaliteit, technologie en design. Innovatie staat centraal. BTicino investeert 7 tot 8% van de omzet in R&D en ontwikkelt avant-garde producten die functionaliteit en installatiegemak verenigen met stijl en comfort. Easy technology bereik- en bedienbaar voor iedereen. De onderneming geldt als een referentie in de internationale designwereld.Bron: Bticino Datum: 09-03-2013

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 24°C

Max. 24°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners