Linktrusion technologie van Deceuninck

Linktrusion technologie van Deceuninck

     

Ontdek vandaag het raam van morgen dankzij Linktrusion van Deceuninck: een nieuw en revolutionair concept dat de energie-efficiëntie van ramen en deuren nog verder optimaliseert.

Linkstrusion technologie van deceunick - Zendow neo Standaard en Pro

Volgens Dhr B. Vanderper , directeur Noord-West Europa “Deceuninck viert dit jaar haar 75ste verjaardag. Als marktleider in een wereld waarin steeds meer aandacht geschonken wordt aan de impact van het gebruik van materialen en van energie, is Deceuninck het aan zichzelf, aan u en aan de toekomstige generaties verplicht nieuwe technieken en strategieën te ontwikkelen. Tot op vandaag worden Deceuninck pvc-ramen standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Het voordeel van staal is de lage kost en de hoge sterkte. Het nadeel van metaal is wel dat je een groot deel van de isolatiewaarde verliest. Daarom introduceert Deceuninck de Linktrusion- technologie : een unieke revolutionaire technologie die voortaan de nieuwe zendow-generatie kenmerkt. Hierdoor bieden we een raam dat quasi even sterk is, maar tot 30 % beter isoleert, en dit met tot 40 % materiaal- en gewichtsbesparing! De eerste serie waarin deze technologie wordt toegepast is de Deceuninck zendow#neo serie. "

Linktrusion
Linktrusion is een unieke revolutionaire technologie. Met de nieuwe Linktrusion-technologie introduceert Deceuninck niet alleen een alternatieve oplossingen voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen die standaard aanwezig zijn in de hoofdprofielen, het bedrijf zorgt er bovenal voor dat de thermische prestaties significant verder verbeteren. Maar Linktrusion is meer dan één oplossing. Het is een samensmelting van verschillende oplossingen, een continu evoluerende technologie die kenmerken en prestaties van zowel nieuwe als traditionele materialen uitpuurt, doseert en combineert. Dit alles met één doel voor ogen: precies die oplossing kiezen die het best aan een specifieke behoefte beantwoordt.


Linkstrusion technologie van deceunick - Zendow neo Standaard en Pro

Zendow#neo
De nieuwe raam- en deurserie waarin deze unieke Linktrusion-technologie voor het eerst gebruikt wordt, is de Deceuninck zendow#neo-serie. Bij zendow#neo wordt niet langer gebruik gemaakt van standaard-gegalvaniseerde versterkingen binnen de profielen. Voor de zendow#neo standaard oplossing worden zowel kader als vleugel voorzien van een thermische versterking. De kern hierbij bestaat zowel uit schuim dat gerecycleerd pvc bevat als staaldraad. Bij de zendow#neo- premium- oplossing wordt gebruik gemaakt van een thermische versterking in het kaderprofiel enerzijds en van continue glasvezels in het 6-kamer-vleugelprofiel (82 mm) anderzijds. Sterk geoptimaliseerde thermische prestaties zijn het onmiddellijk resultaat. Beide zendow#neo- oplossingen, standaard en premium, zijn vanzelfsprekend 100% recycleerbaar.


Linkstrusion technologie van deceunick - Zendow neo Standaard en Pro

Renocycleren
Oud wordt nieuw. Deceuninck renocycleert. Gebruikte raamseries en bouwprofielen worden verwerkt door in schrijnwerk gespecialiseerde en officieel erkende recyclagebedrijven, alsook in de nieuwe recyclageafdeling van Deceuninck te Diksmuide. De recente verwerving van de pvc-recyclinginstallatie van het Belgische Verpola brengt de jaarlijkse recyclagecapaciteit op 20.000 ton. Hierdoor wordt Deceuninck de nummer 1 in de Benelux op het vlak van pvc-recyclage.
In de loop van 2012 start Deceuninck bovendien met de recyclage van post-industrieel afval uit zijn netwerk van raamfabrikanten en vanaf eind 2012 met de recyclage van end-of-life pvc-ramen uit het netwerk van raam- en deurinstallateurs. Met het pvc-recyclaat worden nieuwe pvc- profielen gemaakt.

Lancering Zendow#Neo
Deceuninck zendow#neo standaard en premium worden in première voorgesteld aan professionelen op de vakbeurs Polyclose. Particulieren kunnen voor het eerst kennis maken met de ramen en deuren van morgen op Batibouw.
De Deceuninck zendow#neo standaardoplossing is vanaf vandaag beschikbaar. De zendow#neo premium-oplossing is voorzien voor de tweede jaarhelft.

Wenst u als eerste op de hoogte gehouden te worden van de verdere evoluties, registreer u dan op Zendowneo.beBron: Deceuninck Datum: 02-05-2012

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 8°C

Max. 8°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners