De LED Lamp Finder App van Philips

De LED Lamp Finder App van Philips

   

Philips heeft zijn nieuwe Philips LED Lamp Finder App gelanceerd, een applicatie voor smartphones om je te helpen de perfecte lamp te vinden voor de gewenste kamer in huis. De mobiele applicatie, die al werd bekroond met een FWA-award, biedt eenvoudige tips over een aantal LED-verlichtingsopties.

Philips Led lamp Finder App - Led verlichting

Ook zal de Philips Led lamp finder app je helpen de LED-lamp te kiezen die het beste past bij jouw levensstijl en die van je gezin. De app kan worden gedownload van de Philips LED Lightshow website op www.philips.com/seewhatlightcando , bij Philipsretailers en in de Apple en Android onlinestores.

Met de nieuwe prijswinnende LED Lamp Finder app is het vinden van een eenvoudige en elegante lichtoplossing kinderspel volgens Philips.


Philips Led lamp Finder App - Led verlichting

De Werking van de App
De App geeft advies over het lichtrendement en het gewenste lichtniveau. Je doorbladert gewoon de catalogus en maakt je keuze. Of je kunt een 'basislamp' selecteren en dan een vervangingsprocedure in drie stappen volgen: eerst kies je de fitting, dan het lichtrendement en tot slot kies je de lamp uit de voorgestelde keuzelijst. De tool rekent ook het aantal watt om naar lumen (wat de maateenheid voor het geproduceerde licht is), met tips voor een 'optimale belichting' van elke kamer in je woning, zodat de gewenste prestaties worden bereikt.

De app stelt niet alleen specifieke lampen voor uit het gamma LED-producten van Philips, maar verstrekt ook belangrijke kenmerken en voordelen die je in overweging kunt nemen als je je eigen winkelmandje met LED-lampen samenstelt. Van zodra je mandje klaar is, kun je het makkelijk opvragen wanneer je de volgende keer al dan niet online gaat winkelen.


Philips Led lamp Finder App - Led verlichting

LED-lampen bieden een energiezuinig licht van prima kwaliteit, dat je kamers op tal van manieren kan verlichten.

Meer informatie over het volledige gamma is te vinden op Philips.com/seewhatlightcando.Bron: Philips Datum: 20-11-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 16°C

Max. 15°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners