Laatjebouwen Versie 2.0

Laatjebouwen Versie 2.0

Eindelijk is het zover, na maandenlange voorbereidingen is de nieuwe versie van Laatjebouwen.be een feit. We zullen nog steeds door het leven gaan als Laatjebouwen.be maar dan versie 2.0.

Laat je Bouwen 2.0

Ondertussen is Laatjebouwen.be reeds zijn 6e jaargang aanwezig op het net en we blijven een gespecialiseerde portal met informatie over alles wat met sleutel-op-de-deur bouw en bouwpromotie te maken heeft.

Op de site vindt de bezoeker actuele berichten en interessante links, informatie over bouwprojecten, bouwleningen en notariële aangelegenheden met daarbij diverse belangrijke adresgegevens. Laatjebouwen.be maakt de wereld van sleutel op de deur bouw en bouwpromotie inzichtelijk.


Laat je Bouwen 2.0

De nieuwe site ook breder in de informatie gegaan en er zijn volgende nieuwe rubrieken ontstaan:

Bouwtube
Wekelijks zullen er allerhande bouwvideo’s geplaatst worden zoals bedrijfsfilms en plaatsingsinstructies van allerhande bouwmaterialen. Hier krijgen we de welwillende meewerking van diverse grote bouwmaterialenproducenten en –leveranciers.

Bouw TV gids
Niet weten wat te zien op TV en bouwplannen. Dan kan je voortaan onze Bouw TV gids raadplegen.

Samenwerkingen
Het aantal samenwerkingen met partnersites en magazines is uitgediept. Zo zullen we voor alles wat betreft zoekertjes samenwerken met Hebbes.be en onze magazine partner blijft BOUWEN & Interieur. Ook op technologisch vlak krijgen we een logistieke ondersteuning van de diensten van Combell.

Rubriek Interieur
Reeds een half jaar online maar zeker nog vermeldenswaardig en zeker een bezoekje waard. Na de rubriek Interieur komt er in het voor jaar van 2011 een rubriek Exterieur. Heb je hiervoor suggesties en tips, of ben je producent en wil je hieraan meewerken, mail dan de redactie.

Je ziet, we zitten niet stil op onze laatjebouwen redactie om jullie ook weer in deze gerestylde versie optimaal van dienst te kunnen zijn.


Schrijf je in op onze Gloednieuwe Nieuwsbrief
Voorheen verzonden we nog geen nieuwsbrief maar met deze maandelijkse nieuwsbrief hopen we een toegevoegde waarde te kunnen geven aan onze bezoeker en ook een nog betere en bredere bekendheid bij het grote publiek.

Schrijf je HIER in.

Bron: Laatjebouwen.be Datum: 03-09-2010

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 26°C

Max. 20°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners