HOOKEDONWALLS presenteert 5e en 6e collectie

HOOKEDONWALLS presenteert 5e en 6e collectie

Liquid Fantasy overspoelt de catwalk en Glorious Revolution grijpt de macht.
Wat je verwacht, is behang. Wat je krijgt, is een verhaal. De rebellerende reputatie van HOOKEDONWALLS® wordt nog maar eens bevestigd door hun vijfde en zesde collectie: Liquid Fantasy en Glorious Revolution.

HOOKEDONWALLS presenteert 5e en 6e collectie

Liquid Fantasy overspoelt de catwalk en Glorious Revolution grijpt de macht.
Wat je verwacht, is behang. Wat je krijgt, is een verhaal. De rebellerende reputatie van HOOKEDONWALLS® wordt nog maar eens bevestigd door hun vijfde en zesde collectie: Liquid Fantasy en Glorious Revolution.

Hookedonwalls - Liquid fantasy en glorious revolution

Delicaat-donkere kanttekeningen contrasteren met stoere metallic kleuren, fijne huidpatronen tekenen zich af tegen een gevoelig reliëf. Invloed van de catwalks sijpelt door tot in de kleinste details, pastels en natureltinten vullen een grijze constante perfect aan. Kijk, voel en beleef de verhalen die HOOKEDONWALLS® op papier heeft gezet...


Foto: HookedonWalls


Een sonnet van tinten en texturen. Een ode aan patronen. Een lofzang op stijl. Behang van HOOKEDONWALLS® is poëzie die zich niet in een hokje laat zetten. Interieur of mode? Artistiek of fotogeniek? Twee nieuwe behangcollecties vatten triomfantelijk post in het niemandsland tussen traditie en kunst. Glorious Revolution schopt maar al te graag tegen de gevestigde orde. Liquid Fantasy overspoelt het modelandschap en slorpt trendy elementen helemaal op. Beide dragen ze eigenzinnig de boodschap van HOOKEDONWALLS® uit: dat grenzen er zijn om verlegd te worden. Wie oren heeft naar dat verhaal, wil nooit meer naar iets anders luisteren.

LIQUID FANTASY
In een onderwaterwereld lonkt de stilte. Zachtjes verleidt de droom de werkelijkheid. Betoverd door de heldere harmonie vervagen afgetekende contouren. Overspoeld door een oneindig verlangen voert de stroming je mee naar ongekende hoogtes en onverwachte schoonheid. Gewichtloos drijf je langs een symfonie van zoete klanken. Ademloos vloeien natuurlijke kleuren in elkaar over. Je deint mee op een golf van fantasie ...


Foto: HookedonWalls


Tegen de stroom in
Verbonden door een universeel zacht naturelgrijs, stromen de vier Liquid Fantasy-patronen elk een eigen richting uit. Urban Aquarel reflecteert zachte aquareltinten en weerspiegelt het licht. Liquid Leaf haalt haar inspiratie uit de natuur en geeft met vloeiende, golvende lijnen vorm aan een bladmotief van formaat. Donkere kleuren zorgen voor een dramatische toets in de reeks. Het ingewikkelde ruitenpatroon van Weathered Check verweert zich heftig tegen strakke eenvoud. Iedereen valt voor de modieuze Burlington-ruit. Vertical Brush gaat zonder omwegen op haar doel af en houdt het modern en rechtlijnig. Op verzonken catwalks kleurt de fantasie naturel. Pure schoonheid vloeit over...

De Liquid Fantasty-collectie is verkrijgbaar in de hoofdkleuren muntgroen, roestoranje, bruinrood, sepiabruin, mokka in combinatie met neutraal grijze tint en in de neutrale tinten ivoorwit, beige en linnenkleur.

GLORIOUS REVOLUTION
Elk nieuw tijdperk begint met het einde van een roemrijk verleden. Beklemmend was het keurslijf van de gevestigde machten. Goddelijk is kracht van de revolutionairen. Aanschouw de glorie van zij die een nieuwe weg inslaan. Erken de trots van zij die anders durven zijn. Statige portretten aanschouwen plechtig wat voor hen ligt. Een verfrissende schoonheid glanst aan de horizon.... lang leve de glorious revolution.


Foto: HookedonWalls


Theatraal of magistraal? Drie Glorious Revolution-patronen ademen roem en glorie. Kaleidoscope Lace maakt een even delicate als dramatische indruk. De geraffineerde tekening van het kant en de zware kleuren vormen een nobel decor voor de hoofdrolspelers. Barb Wire verbeeldt een ketting van scherpe randjes die elke revolutie in zijn rebellen bovenbrengt. Rough Scales kruipt onder je huid met zijn ruwe reliëf en leerachtige textuur. In aristocratische stillevens zegeviert de fiere rebel.


Foto: HookedonWalls


Als hoofdkleuren voor deze Glorious Revolution- collectie werd gekozen voor nachtblauw, mosgroen, bruinrood, titanium, brons in combinatie met zwart. Voor de neutrale tinten werd geopteerd voor mastiek, wit, mokka en geelbeige.

Meer HOOKEDONWALLS ? www.hookedonwalls.com

Bron: RCA
18/03/2009

Bron: RCA Datum: 18-03-2009

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 26°C

Max. 27°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners