Optimaal dekkend Mat Wit

Optimaal dekkend Mat Wit

   

In 2009 introduceerde verfspecialist Histor haar nieuwe premium verflijn Histor One; het concept van acht exclusief geselecteerde kleurfamilies, afgestemd op het maken van de mooie kleurencombinaties. De nieuwe kwalitatieve Histor One Muurverf Mat Wit sluit perfect aan bij deze hoogwaardige serie muur- en lakverven.

Histor One mat wit -matte muurverven lakverven

Deze muurverf combineert het vakmanschap van de gepassioneerde ambachtsman met de technologische knowhow van Histor One, zodat je er makkelijk zelf mee aan de slag kan. Naast de belofte van optimaal gebruiksgemak gaat de nieuwe Histor One Muurverf Wit prat op haar hoogwaardige kwaliteit. De nieuwe matte muurverf excelleert in dekking en heeft een zuiverwitte uitstraling, dankzij een uitgebalanceerde toevoeging van titaanwit-pigmenten.


Histor One mat wit -matte muurverven lakverven

Waar je met de bestaande 56 kleuren prachtige kleurencombinaties maakt in huis, breng je met de Histor One Muurverf Mat Wit rust in je interieur en zorg je voor een zachte look.

Histor One Muurverf Mat Wit is een kwaliteitsverf voor muren en plafonds, exclusief verkrijgbaar bij de verfspeciaalzaak.


Histor One mat wit -matte muurverven lakverven

Richtverkoopprijs:
Histor One muurverf Mat Wit 2.5l: vanaf EUR 36.42 (incl. BTW)
Histor One muurverf Mat Wit 5l: vanaf EUR 59.88 (incl. BTW)
Histor One muurverf Mat Wit 10l: vanaf EUR 107.07 (incl. BTW)


Histor One mat wit -matte muurverven lakverven

Over HISTOR ONE, passie en vakmanschap
Deze premiumlijn richt zich tot de hedendaagse, stijlbewuste consument die creatief én kwalitatief de lat hoog legt.
De muurverven (mat, kalkmat en extra mat) blinken uit in dekking en vlotte verwerking en behouden ook hun typische matte uitstraling, zelfs na reiniging. De lakken (hoogglans, zijdeglans, mat) zijn bijzonder kleurvast en krasbestendig. Ook zijn ze bestand tegen vet, vuil en reinigingsmiddelen en blijven ze na stoten of schrobben intact. Kortom, verf met passie gemaakt volgens ambachtelijke traditie maar met het inzicht van moderne stylisten.Bron: Histor Datum: 18-09-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 10°C

Max. 9°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners