histor.be naar een nieuw interieur

histor.be naar een nieuw interieur

Schetsen inkleuren. Kleurenplannen maken. Alles leren over kleurenpsychologie. Of de juiste hoeveelheid verf berekenen. Op de vernieuwde website histor.be kom je alles te weten over verf en doorloop je alle stappen voor je zelf aan de slag gaat.

Histor.be - Nieuwe Website

Niet alleen bevorderlijk voor je humeur maar ook voor het resultaat! Want met zoveel informatie en inspiratie gidst kleurenspecialist Histor je feilloos naar een nieuw, persoonlijk interieur. Samen met de nieuwe website, werd ook de iPhone-applicatie ‘Histor Color Studio’ gelanceerd.

De nieuwe website is écht volledig: Histor.be begeleidt je van het kiezen van de kleur naar de juiste verf en het nodige gereedschap. Daarbij vind je makkelijk je weg, want de site is overzichtelijk opgedeeld in twee grote rubrieken: inspiratie en informatie.


Histor.be - Nieuwe Website

Inspiratie…
Of je nu niet weet waar beginnen of al een duidelijke kleur voor ogen hebt, de vernieuwde website www.histor.be inspireert je op maat. Zo kan je, in de rubriek ‘kleurenpalet’, schetsen maken en daarop kleuren invullen. Ideaal om te zien hoe kleuren bij elkaar staan.
Kies je favoriete persoonlijke tinten uit de 1.250 kleuren en ontdek de combinatievoorstellen op de schetstool. Daarbij heeft Histor bewust gekozen voor schetsen in plaats van foto’s, zodat je minder beïnvloed wordt door een interieur of omgeving.

Verder kan je in zes stappen je persoonlijk kleurenplan maken, moodboards samenstellen of gratis sjablonen downloaden. Samengevat: Histor geeft je een waaier aan kleuren en ideeën! Daarnaast kan je intekenen voor een workshop of je inschrijven voor de digitale nieuwsbrief.

… informatie
De nieuwe site is al even informerend als inspirerend. In ‘kleur & humeur’ leer je enkele vaste waarden in de kleurenpsychologie, in ‘kleur & interieur’ kom je alles te weten over combinaties en effecten. Ook aan praktische informatie ontbreekt het op www.histor.be niet.
Raadpleeg de onmisbare checklist voor elke verfklus, bereken hoeveel liter verf je precies nodig hebt of bekijk hoe je een probleem als een poederende ondergrond best aanpakt. Kortom, alle product- en verfadvies is voorhanden!


Histor.be - Nieuwe Website

… én applicatie
Begin augustus lanceerde Histor de iPhone-applicatie ‘Histor Color Studio’ waarmee je op een leuke en eenvoudige manier uit de 1.250 kleuren van Histor kan kiezen. Blader door de kleurenwaaier, zoek naar een bijpassende tint of laat je inspireren door de trendkleuren van het seizoen… Bij een zelfgemaakte foto zoekt de applicatie ook de Histor-kleuren die in de foto voorkomen.

Zo kan je voor elke kamer in huis je eigen kleurencombinatie samenstellen en opslaan. Bij deze persoonlijke lijst kan je de bijhorende Histor-producten vinden en de benodigde hoeveelheid verf berekenen. Voeg dit alles toe aan het boodschappenlijstje, zoek de dichtstbijzijnde winkel, laat de kleuren daar mengen en je kan beginnen. Bovendien heb je de opgeslagen kleuren altijd bij je. Handig voor jezelf, als je later de precieze kleurnaam terugzoekt, of voor vrienden die de kleur mooi vinden. De applicatie is gratis te downloaden via Apple iTunes door te zoeken naar Histor.


Over Histor
Wie Histor zegt, zegt kleur! In het ruime assortiment verfproducten van Histor is keuze uit meer dan 1.250 kleuren. Zo kan iedereen zijn persoonlijke sfeer in huis creëren. Histor combineert voor de doe-het-zelfverfmarkt de service van de beste groothandelaar. Histor streeft ernaar om toonaangevend te zijn op het gebied van kleur en kwaliteit.

Bron: RCA Datum: 03-09-2010

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 22°C

Max. 24°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners