Nieuwe gashaarden van Faber

Nieuwe gashaarden van Faber

    

In huis wordt een hoek van een kamer relatief minder efficiënt benut. Maar voor een haard kan het juist de perfecte plek zijn. Faber komt daarom met een tweetal nieuwe hoekoplossingen voor een gashaard: de Respect IC , Inner Corner, en de Respect OC, Outer Corner.

Faber Gashaarden - Respect OC en Respect IC

De Respect IC kan in iedere willekeurige hoek worden geïnstalleerd. De Respect OC plaats je om een hoek heen. Dit laatste heeft als voordeel dat het brede vlammenbeeld vanuit een meerdere ruimtes zichtbaar is. Een haard in de hoek creëert daarentegen een intiem en knus gevoel.


Faber Gashaarden - Respect OC en Respect IC

Breed vuurbeeld zonder afleiding
Als uitgangspunt voor het ontwerp gold een breed zicht op het vuur, verpakt in een stijlvol design dat niet afleidt van de vlammen. De Respect IC en OC zijn daarom beide voorzien van glas dat uit één stuk bestaat - zonder zichtbare naden. De hoek splitst als het ware de haarden in twee symmetrische delen. Dit zorgt voor evenwicht in de ruimte. Beide modellen zijn verkrijgbaar met een zwarte spiegelachterwand. Zo’n spiegelachterwand geeft meer diepte aan het vuur, wat vooral bij een hoekopstelling voor een magisch effect zorgt.


Faber Gashaarden - Respect OC en Respect IC

Haard gaat mee met de seizoenen
Beide haarden hebben een StepBurner, die aanpasbaar is aan de temperaturen van ieder seizoen. Warmte en vlammen zijn stapsgewijs regelbaar via een praktische afstandsbediening. In de winter kan je het volledig vermogen aanspreken en krijg je een vuur van ruim 2 meter breed.
In het voor- of naseizoen voldoet wellicht wat minder warmte. Eén druk op de knop zorgt er dan voor dat het vuur zich in het midden van de haard concentreert. De derde stand zorgt voor een sfeervol breed haardvuur, maar met lagere vlammen en nog minder warmte. En de vierde stand reduceert de vlammen als deze alleen in het midden branden. Zo kan de haard zelfs op een wat frissere zomeravond worden gebruikt zonder teveel energie te verspillen.


Faber Gashaarden - Respect OC en Respect IC

Richtverkoopprijzen (incl. BTW) voor Respect OC en IC EUR 6.099,-

Meer informatie over Faber en dealeradressen op www.faber.be
Faber op Batibouw : HAL 6 | STAND 200


Over Faber
Faber is producent van gashaarden, elektrische haarden en houtkachels. Faber International BV maakt onderdeel uit van de Ierse Glen Dimplex Group, wereldwijd de grootste fabrikant van elektrische verwarming en gashaarden. Het totale concern telt ruim 10.000 medewerkers en heeft een omzet van circa 2,1 miljard euro.Bron: Faber Datum: 12-02-2012

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 9°C

Max. 5°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners