European Market City - Willebroek

European Market City - Willebroek

Bedrijven die zich willen vestigen in European Market City in Willebroek, zullen niet alleen op een plaats in het hypermoderne handelscentrum mogen rekenen. Wie dat wenst kan voor een speciaal servicepakket van Antwerp Business Center kiezen dat een lijst van ondersteunende diensten op zich neemt. Daardoor kan de klant zich kan specialiseren op zijn hoofdbezigheid: handel drijven vanuit European Market City.

European Market City Antwerpen

In 2012 opent Immobiliëngroep Bernaerts vlak naast de A12 in Willebroek een 200 000 m_ groot internationaal handelscentrum: European Market City. Dit complex wordt een plaats voor internationale bedrijven om zaken te doen, van ideeën te wisselen en elkaar te ontmoeten. Tot 800 exposanten zullen hun producten en diensten kunnen aan bieden onder een en hetzelfde dak.


European Market City Antwerpen

Eurpean Market City wordt een internationaal centrum waar naast bestaande en startende bedrijven, ook plaats is voor ondernemingen die nog geen voet aan de grond hebben in België. Om deze bedrijven bij te staan met de praktische kant van de zaak, biedt European Market City in samenwerking met Antwerp Business Center een servicepakket aan. Wie hiervoor kiest, hoeft zich geen zorgen meer te maken over een hele lijst van elementen: advies bij de keuze van een vennootschap, de oprichting van de vennootschap, in orde brengen van werkvergunningen en sociale zekerheid, oprichten van de expat tax status, verblijfsvergunning aanvragen en advies bij de woning en keuze van scholen voor kinderen.


European Market City Antwerpen

De klant krijgt naast dit alles ook een handelsruimte ter beschikking van 50 m_ bij European Market City, aangevuld met een permanente showroom.
De contracten kunnen uiteraard aangepast worden aan de wensen van de klant. European Market City heeft 200 000m_ handelsruimte beschikbaar.


European Market City Antwerpen

Directeur van Antwerp Business Center Theo Vaes heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de begeleiding van vooral buitenlandse bedrijven in België. De laatste 2 jaar alleen al, kon Theo met zijn team elf Chinese bedrijven overtuigen om een filiaal in Antwerpen te openen. European Market City biedt deze bedrijven nu een unieke kans om zich te vestigen in een erg strategische regio. Midden in de driehoek Brussel, Antwerpen en Gent, centraal in België en Europa. Een buitenlands bedrijf dat zich in België wil vestigen en deel uitmaakt van de hypermoderne versie van een handelsmarkt uit de 21ste eeuw heeft vanaf het begin al een stap voor op concurrenten.

Over Group Bernaerts
Group Bernaerts is actief in immobiliën sinds 1974 en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige kantoren, semi-industriële en logistieke gebouwen op strategische locaties in het hart van Europa, de driehoek Antwerpen-Gent-Brussel. Group Bernaerts ontwikkelt niet enkel, maar beheert ook de gebouwen en is een lange termijn eigenaar. Group Bernaerts heeft een portfolio met een marktwaarde van meer dan 250 Mio Euro.


Meer op www.europeanmarketcity.com

Bron: NewsEngine Datum: 20-09-2010

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 36°C

Max. 35°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners