Delta Light op Interieur 2010 – Verrassend Rond

Delta Light op Interieur 2010 – Verrassend Rond

Met inspirerende cirkels en cilinders zet Delta Light® rondingen centraal in zijn nieuwe designverlichting. Op de internationale designbiënnale Interieur 2010 (15 – 24 oktober, Kortrijk) laat de specialist in architecturale verlichting zich van zijn speelse kant zien.

De armaturen blinken dan ook uit in flexibiliteit, zonder ecologie en innovatie uit het oog te verliezen. Gevolg is veel sfeer en veel ruimte voor creatieve toepassingen. Een preview.

ULTRA SPY
De muur- en plafondarmaturen uit de Ultra-familie staan bekend om hun cilindrische look. In diezelfde lijn stelt Delta Light nu Ultra Spy voor. Het design zit in het plafond verzonken, waarbij de frameloze afwerking de cilindervormgeving benadrukt. Ultra Spy vermenigvuldigt prestaties met effect. Ontworpen voor veeleisende omgevingen, is hij de kampioen in flexibiliteit. Zo kan de ronde buis in het plafond worden ingewerkt of in zijn geheel 360° naar buiten draaien in één vlotte beweging. Ultra Spy maakt uitsluitend gebruik van ontladingslampen en is bijzonder geschikt voor de retailindustrie, in functie van zowel algemene als accentverlichting. Zonder meer een designstatement!


Delta Light - Interieur 2010

LINK
Met Link kan je speels aan de slag om je verlichting op maat samen te stellen. De ronde vormen en lijnen ontvouwen een waaier aan creatieve oplossingen. Ideaal voor renovatie of herinrichting, zowel residentieel als bij commerciële projecten. De flexibiliteit van Link leent zich bij uitstek om komaf te maken met donkere hoeken in een ruimte.
Een enkele blikvanger of een verrassende combinatie? Met Link toont Delta Light eens te meer de impact van een designarmatuur op een interieur. Daarbij kan je spelen met verschillende types lampen (led, compact fluorescerend, halogeen, ontlading), kleuren en lichtbundels. Naast composities op maat kan je Link integreren als enkelvoudig element (Link 1), als duo (Link 2) of als combinatie van drie (Link 3).


Delta Light - Interieur 2010

PLANET
Planet is een architecturale armatuur voor plafondopbouw of hangende installatie. Zijn zuivere, gebogen vorm straalt een moderne, decoratieve warmte uit en geeft elk type interieurdesign een visueel statement én rijk lichteffect. Voor extra allure: Planet in opbouw installeren tegen een helderwit plafond. Planet is ook even stijlvol als handig. Het design is schroefloos, gemakkelijk te installeren en gebruiksvriendelijk (eenvoudige lampwissel, geen rechtstreekse inkijk).


Delta Light - Interieur 2010

SUPERNOVA
Hoog aan het lichtfirmament schittert Supernova, een geometrische verlichtingsarmatuur met een krachtige lichtstraling. Hangend of in opbouw tegen het plafond, in een oogwenk brengt Supernova een stijlvolle en efficiënte lichtoplossing in harmonie met de omgeving.
Ideaal om met een minimum aan elementen het authentieke karakter van een ruimte te bewaren. De perfect gebogen aluminiumcirkel houdt een plexiglas (transparantie van 70%) op zijn plaats en zorgt zo voor aangenaam diffuus licht.


OVER DELTA LIGHT®
Opgericht in 1987 door zaakvoerder en ontwerper Paul Ameloot, is Delta Light® vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting. Met vernieuwende verlichtingsconcepten staat het bedrijf wereldwijd bekend om zijn subtiele mix van sfeer, functionaliteit en design. Vandaag stelt Delta Light® 200 mensen tewerk in het hoofdkantoor in Wevelgem en wordt een omzet van net geen 60 miljoen euro gerealiseerd, verspreid in 80 landen.

Bron: RCA Datum: 03-09-2010

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 22°C

Max. 24°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners