Delta Light belicht Lieve Blanquaert

Delta Light belicht Lieve Blanquaert

Al 25 jaar trekt Lieve Blancquaert met haar camera de wereld rond. De overzichtstentoonstelling in Gent, in de voormalige ‘Bank van de Arbeid’, is een staalkaart van haar veelzijdige talent: foto’s in kleur en zwart-wit, portretten, reportages en zelfs polaroids.

Delta Light belicht Lieve Blanquaert

De voormalige Bank van de Arbeid in Gent, een karaktervol monument dat een lange periode van verval kende, is het indrukwekkende decor voor de overzichtstentoonstelling van Lieve Blancquaert. De expo loodst je door verschillende kleine ruimtes, met telkens verrassende reportages die op een sfeervolle manier gepresenteerd en belicht worden.


Delta Light belicht Lieve Blanquaert

Delta Light®, specialist in architecturale verlichting, werkte de professionele verlichting uit voor deze overzichtstentoonstelling.


Delta Light belicht Lieve Blanquaert

Marketing Manager Reggy Van den Branden: “Elke ruimte van dit prachtige decor heeft een eigen karakter, door de invulling van deze expositie maar ook door de architectuur en afwerking. Lieve heeft door de jaren heen verschillende beklijvende reportages gemaakt die ze in deze expo in de gepaste sfeer tot hun recht wil laten komen. Net deze artistieke veelzijdigheid en unieke setting vormden een leuke uitdaging voor Delta Light®. Het resultaat is een zeer sfeervolle, intense ervaring met verrassende combinaties van algemeen licht en accentverlichting, koud en warm witte lichteffecten tot kleuren, opvallende lichtobjecten, indirect licht en gepersonaliseerde oplossingen. Onze ruime ervaring met musea, kunstgalerijen en tentoonstellingen kwam hier goed van pas. We zijn blij dat we met verlichting op maat de boeiende beeldtaal van Lieve Blancquaert kunnen vervolledigen.”


Delta Light belicht Lieve Blanquaert

Expo ‘Lieve Blancquaert Fotograaf’, Lieve Blancquaert/Uitgeverij Lannoo, vanaf 5 februari tot 6 mei 2011 in Bank van de Arbeid, Volderstraat 1 in Gent. Open van dinsdag tot zondag, van 10 tot 18 uur.

Bron: RCA Datum: 02-09-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 16°C

Max. 15°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners