B&R Bouwgroep opent gloednieuw BEN Bedrijfsgebouw

B&R Bouwgroep opent gloednieuw BEN Bedrijfsgebouw

     

Zondag 11 september vierde B&R Bouwgroep de officiële opening van haar nieuwe BEN-berdrijfsgebouw aan de Hoge Mauw 1510 in Arendonk. Meer dan 400 aanwezigen genoten van een hapje en een drankje in een leuke en informele sfeer. B&R kijkt terug op een zeer geslaagde dag.

Afgevaardigd bestuurder Eddy Bruyninckx en algemeen directeur Sam Daems maakten van de gelegenheid gebruik om Marc Herremans een mooie cheque ter waarde van niet minder dan €10.435 te overhandigen voor zijn stichting To Walk Again. De B&R medewerkers zorgden samen voor dit mooie bedrag.

De Bouwgroep telt heel wat sportieve medewerkers, die zich graag inzetten voor het goede doel. Om het geld in te zamelen sponsorde B&R de aankoop van een heuse B&R wielertenue, die de medewerkers daardoor aan een mooie en voordelige prijs konden kopen. Een deel van de opbrengst schonk B&R aan het goede doel.

Verder namen een honderdtal collega’s deel aan de Antwerp 10 Miles (editie 2015 en 2016), waarbij de gelopen kilometers gesponsord werden door de directie en de deelnemers de keuze kregen om een deel van het inschrijvingsgeld te schenken aan To Walk Again.

Bron: B&R Bouwgroep Datum: 21-10-2016

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 22°C

Max. 25°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners