Wonen in een kindvriendelijke buurt

Wonen in een kindvriendelijke buurt

   

Bouwonderneming Durabrik verkoopt 8 halfopen en gesloten woningen in een verkaveling van in totaal 19 loten in de Liematestraat in Ruddervoorde.

In die verkaveling verkoopt Victor, die deel uitmaakt van de Durabrik Group, ook 6 loten voor open bebouwingen. Het woonproject is uniek door zijn rustige, maar toch centrale ligging.

Een hedendaagse en landelijke uitstraling, in harmonie met de omgeving

De verkaveling in Ruddervoorde bestaat in totaal uit 19 loten. Durabrik realiseert 8 halfopen en gesloten woningen, waarvan er nog 5 te koop zijn. Daarnaast biedt Victor nog 6 loten voor open bebouwingen aan.

Durabrik liet de woningen ontwerpen door architect Pol Jonckheere. Hij koos voor het nieuwbouwproject in Ruddervoorde voor een hedendaagse architectuur, geïnspireerd op de Engelse cottagestijl. “De woningen hebben een landelijke look, en integreren zich hierdoor perfect in de rustige omgeving’, zegt hij. “Ze zijn energiezuinig en scoren beter dan het wettelijke maximale E-peil (E70). Alle woningen zijn bovendien optimaal georiënteerd naar de zon. In dit project heeft elke woning zijn eigenheid. Het design is een bewuste keuze voor stijlvol wonen in een functionele woning en dit alles in een oase van rust.”

Victor bouwt in de verkaveling woningen op maat, volledig volgens de wensen en het budget van de toekomstige bewoners. Ook als zij een eigen architect hebben, vormt dat geen enkel probleem. Samen met de bouwheer, architect en de bouwadviseur van Victor wordt het ideale plan uitgewerkt.


Verkaveling Durabrik en Victor - Liematestraat Ruddervoorde

Rustig en kindvriendelijk, maar toch centraal gelegen
De woningen zijn optimaal gelegen in de rustige en kindvriendelijke Liematestraat. In de verkaveling is bovendien een speelruimte van 292m2 voorzien. De scholen, het openbaar vervoer en de winkels in het dorpscentrum van Ruddervoorde liggen op een boogscheut. De verkaveling ligt centraal tussen Brugge en Torhout en op 5 minuten van de autoweg E403. De woningen zijn dus uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen, die graag alle voorzieningen dichtbij hebben maar toch op zoek zijn naar rust.

Kwalitatieve materialen en energiezuinig wonen
Elke woning in de Liematestraat wordt opgetrokken uit hoogwaardige materialen, om de duurzaamheid te garanderen. Durabrik streeft bovendien naar energiezuinige woningen, die toch betaalbaar blijven. Dankzij hun oriëntatie naar de zon, een optimale isolatie en verwarmingsinstallaties met een hoog rendement, hebben alle woningen een maximaal E-peil van 60, terwijl het wooncomfort optimaal blijft.

Ruime en praktische woningen
De gelijkvloerse verdieping van de woningen van Durabrik is ingedeeld in een inkom, wc, ruime woonruimte, keuken, berging en garage. Voor wie veel tijd spendeert aan hobby’s, is lot 8 ideaal: die woning heeft een extra hobbyruimte. Elke woning heeft boven drie slaapkamers, een badkamer en aparte wc.
De inrichting van de woningen is volledig naar eigen smaak van de toekomstige bewoners. Ze kunnen daarvoor ideeën opdoen in de nieuwe inspiratieruimte van Durabrik in Drongen, waar ze architectuur- en interieurboeken kunnen inkijken. De interieurarchitecten van Durabrik staan klaar om bewoners te begeleiden bij het maken van hun keuzes en geven daarbij graag advies.


Verkaveling Durabrik en Victor - Liematestraat Ruddervoorde

Wie voor een woning op maat bij Victor kiest, mag gedurende het bouwproces op beide oren slapen. Met de Bouw Blij Garantie streeft Victor namelijk naar een nieuwbouw zonder kopzorgen voor zijn klanten. De bouwadviseur licht de klant nauwgezet in over het financiële plaatje en de organisatie van het bouwproject. Elke stap van de nieuwbouw wordt bovendien nauwgezet opgevolgd door de projectleiders van Victor, die bijsturen waar nodig. Ook Victor heeft interieurarchitecten klaarstaan, die de klanten graag begeleiden.

Prijzen en oppervlaktes
De oppervlakte van de beschikbare loten van Durabrik varieert van 222m2 tot 383m2 . De totale prijs van de grond en de woningen ligt tussen €252.800 en €309.900 (excl. kosten en btw op infrastructuur).


Praktisch
Meer inlichtingen over de woningen van Durabrik zijn beschikbaar op www.durabrik.be of telefonisch op 09 280 60 60. Informatie over Victor is beschikbaar op www.victorbouwt.be of via 09 280 80 00.Bron: Durabrik group Datum: 31-05-2012

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 22°C

Max. 25°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners