Bouwinfo Antwerpen – Networking event voor de Antw

Bouwinfo Antwerpen – Networking event voor de Antwerpse bouwsector

Nadat hun Limburgse collega’s het hen al voor hadden gedaan heeft er gisteren al een tweede editie van de bouwinfoantwerpen plaatsgevonden. Dit networking event stelt zich tot doel de nieuwste info te verspreiden over nieuwigheden in de bouwwereld.

Bouwinfo Antwerpen – Networking event voor de Antwerpse bouwsector

Nadat hun Limburgse collega’s het hen al voor hadden gedaan heeft er gisteren al een tweede editie van de bouwinfoantwerpen plaatsgevonden. Dit networking event stelt zich tot doel de nieuwste info te verspreiden over nieuwigheden in de bouwwereld.

Bouwinfo Antwerpen

Dit wordt dan ook gekoppeld aan een walking dinner waar de vertegenwoordigers van de participerende firma’s hun relaties kunnen onderhouden met bestaande klanten en ook nieuwe contacten kunnen leggen.

De doelgroep bestaat dan ook niet uit particulieren maar uit professionelen uit de bouwsector zoals aannemers, bouwpromotoren, architecten en dienstverleners aan de bouw.

Foto: Laatjebouwen.be


De BouwinfoAntwerpen (Kortweg BIA) vond plaats in de Link 21 aan de afrit van de autostrade te Herentals. Het event mocht voor de tweede maal op rij meer dan 100 deelnemers verwelkomen en zit hiermee al direct aan zijn plafond qua interesse.
Daarom denkt men er al reeds aan om na het bouwverlof de BIA maandelijks te organiseren in plaats van tweemaandelijks omwille van het grote potentieel van dit event.

Op dit Antwerpse bouwplatform wordt gedurende het eerste uur door 2 van de deelnemende firma’s telkens enkele nieuwe producten van hen voorgesteld. Ditmaal waren Derbigum en Eternit aan de beurt.


Derbigum stelde enkele producten voor waar wij de Derbisolar als meest interessante product uitkozen.

Derbisolar is het resultaat van een combinatie tussen het duurzaam waterdichtingsmembraan DERBISOLAR BASE en amorfe fotovoltaïsche zonnecellen.

Foto: Derbigum - Derbisolar


Derbisolar Base is een bitumineus waterdichtingsmembraan die een perfecte waterdichting en lange levensduur garandeert. Zijn exclusieve acrylcoating garandeert een optimale aanhechting voor meer dan 20 jaar tussen het membraan en de fotovoltaïsche modules.

Goedele van Kerschaever van Derbisolar op BouwinfoAntwerpen
Foto: Laatjebouwen.beOok de firma Eternit richtte zijn focus ook op de ‘solar power’ en dit met hun Solesia Zonnedak-elementen.

Met het Solesia gamma is Eternit een van de eerste bouwmaterialenproducenten die voor 6 van hun courante types van hellende dakbedekkingen een op maat geïntegreerde zonnestroomoplossing aanbiedt.

Eternit heeft de solesia ontworpen als een waar functioneel bouwelement dat zelf ook instaat voor de waterdichtheid van de dak- of gevelschil.
Groot pluspunt van deze geïntegreerde dakelementen is dat er geen onderliggend leien- of pannendak meer nodig is en worden er ook geen dakdoorboringen of slecht uitgevoerde aansluitingen gecreëerd.

Vertegenwoordiger Eternit op BouwinfoAntwerpen
Foto: Laatjebouwen.beDus ook voor de regio Antwerpen wil de BouwinfoAntwerpen the place to be worden voor alle bouwprofessionelen.

Ben je een bouwprofessional en wens je ook een keer te gaan kijken ? Neem dan alvast een kijkje op www.bouwinfoantwerpen.be

De Deelname is gratis maar inschrijven is verplicht.

Bron: Laatjebouwen.be
3/04/2009

Bron: Laatjebouwen.be Datum: 03-04-2009

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 23°C

Max. 18°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners