bouwbeurs Bouw en Reno tovert met baksteen

bouwbeurs Bouw en Reno tovert met baksteen

Wie bouwt of verbouwt moet in Antwerpen zijn. Daar vindt van zaterdag 12 tot en met zondag 20 januari 2008 de bouw & reno-beurs plaats. Alles wat de bouwsector vandaag te bieden heeft, vindt tijdelijk onderdak in Antwerp expo.

bouwbeurs Bouw en Reno tovert met baksteen

Wie bouwt of verbouwt moet in Antwerpen zijn. Daar vindt van zaterdag 12 tot en met zondag 20 januari 2008 de bouw & reno-beurs plaats. Alles wat de bouwsector vandaag te bieden heeft, vindt tijdelijk onderdak in Antwerp expo.

Bouw en Reno Bouwbeurs 2008

Onder het motto ‘Energize Your House’ ontdekt de aspirant (ver-)bouwer hoe hij zuiniger en intelligenter omspringt met energie. Welke kleine ingrepen hebben duurzame en besparende gevolgen? Van welke premies kan hij genieten? Dit jaar leert de bezoeker op bouw & reno duurzaam omspringen met de baksteen in zijn maag.

bouw & reno: de volledigste one-stop-shopbeurs
Ondanks de dure bouwgrond- en vastgoedprijzen, bouwt en verbouwt de Vlaming dapper voort. Voor wie op zoek gaat naar het huis van zijn dromen, zijn woning vernieuwt of uitbreidt, biedt de bouw & reno-beurs een ware schat aan informatie. Van zaterdag 12 tot en met zondag 20 januari 2008 vindt de aspirant (ver-)bouwer in Antwerp expo een compleet overzicht van alles wat de bouwsector tegenwoordig biedt. Bezoekers ontdekken de nieuwste trends in renovatie. Ze verbazen zich over de innovatieve domotica, of informeren zich over verwarming- en ventilatiesystemen. Ze kiezen rustig hun favoriete ramen, deuren en sierschouwen en installeren in gedachten hun nieuwe keuken en badkamer. Tweehonderdvijftig exposanten geven de bezoekers nuttige tips, adressen en ideeën voor een geslaagde (ver)bouw(ing). Ook deze zesde editie van bouw & reno is weer het belangrijkste regionale platform om zich te informeren én de knoop door te hakken.

bouw & reno zit vol energie
Het huis van de toekomst is een duurzaam huis: Vlaanderen springt dus best zuiniger en intelligenter om met energie. Energiezuinig leven en bouwen is helemaal ‘in’. En niet alleen om het milieu te sparen, maar ook om de eigen portefeuille te verwennen. Daarom werd het thema van bouw & reno dit jaar ‘Energize your House’. Er zijn nog heel wat vragen en onzekerheden. Zijn zonnepanelen nuttig in een kikkerland als België? Welke ingrepen besparen meer? Kunnen spaarlampen ook sfeervol en origineel zijn? Welke premies krijgt een duurzaam gebouwd huis? Hoe creëer je een energiezuinige en gezonde woning?
Partners als het Vlaamse Energieagentschap, EPB 2006 Werkgroep, Infrax, Kamp C, Woonwijzer, het EcoHuis Antwerpen, Antwerpen Woonstad, Electro Helsen, Alboda en Passiefhuis-Platform geven antwoord op deze vragen in de Energiezone.
Deze energiezone besteet uit: een Energie-eiland; Domotica Inspiration; Energietentoonstelling; Antwerpen woonstad; Energieprestatie en energiecafé.

Kortom, in de uitgebreide Energiezone vindt de bouw & reno bezoeker alle nodige informatie om vanaf nu energiezuiniger te bouwen of te verbouwen.

Praktische Info
Van zaterdag 12 tot en met zondag 20 januari 2008
Openingsuren
za en zo: 10u. tot 18u.
ma, di, wo en do: 14u. tot 18u.
vr 18 jan: Casas Night (nocturne): tot 22u.
Plaats
Antwerp expo
www.bouwreno.be


Bron: Artexis
8/01/2008

Bron: Artexis Datum: 08-01-2008

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 15°C

Max. 19°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners