Sigmaoil haalt het mooiste uit uw hout

Sigmaoil haalt het mooiste uit uw hout

Hout is een van de mooiste en meest gebruikte producten in en om het huis. Het heeft van nature een betoverende schoonheid die het verdient om gezien te worden, en om optimaal en duurzaam te worden beschermd. Om die schoonheid te bewaren, is er nu SigmaOil. Een mooi alternatief voor de Sigma beitsen en vernissen. Laat de zomer dus maar komen, het terras is er klaar voor.

Sigma - Sigmaoil bescherming van hout

Sigma zet met een compleet gamma aan topproducten de standaard in esthetische en beschermende transparante systemen. Met hoogwaardige oliën voor binnen en buiten: SigmaOil. Topproducten die de beste bescherming bieden en de natuurlijke schoonheid van hout extra accentueren. Maar die ook verrassend transparant veel kleur kunnen geven aan hout.


Sigma - Sigmaoil bescherming van hout

Houten vloeren
Voor houten vloeren is er SigmaOil Parquet Matt, een hardwaxolie op basis van lijnolie. Ideaal voor een natuurlijke, matte look. Deze hardwaxolie voedt het hout optimaal en geeft het een prachtige, natuurlijk matte uitstraling. Bovendien scoort SigmaOil Parquet Matt zeer hoog als het gaat om slijtvastheid en vuilbestendigheid. SigmaOil Parquet Matt is verkrijgbaar in maar liefst twintig verschillende tinten.


Sigma - Sigmaoil bescherming van hout

Buitenhout
Rond de woning gebruik je SigmaOil Deck Matt, een solventgedragen matte onderhoudsolie, die het hout opnieuw zijn natuurlijke look geeft. Na behandeling is het hout bestand tegen de zwaarste weersinvloeden. SigmaOil Deck Matt is beschikbaar in verschillende kleuren.


Sigma - Sigmaoil bescherming van hout

Tuinmeubelen
Speciaal voor tropisch hardhout zoals teak of iroko adviseert Sigma de nieuwe SigmaOil WS Teak, een kleurloze watergedragen teakolie op basis van urethaanolie. Kenmerkend is ook hier een natuurlijke, matte toets. SigmaOil WS Teak respecteert de natuurlijke en uniforme vergrijzing van het hout (bijvoorbeeld cederhout) en voorkomt vlekvorming. Voorts geeft de olie afdoende bescherming tegen regen en wind.


Sigma - Sigmaoil bescherming van hout

Bron: RCA Datum: 07-11-2010

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 22°C

Max. 24°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners