Bellfires gashaarden en Barbas houthaarden

Bellfires gashaarden en Barbas houthaarden

De winter is in volle gang en de dagen zijn guur, grijs en grauw. Tijd om het binnen stijlvol, gezellig en behaaglijk te maken. Lekker in alle rust met een goed boek of samen met uw geliefden voor de knisperende haard kruipen. Een fantasie? Niet met een Barbas haard. Laat u betoveren door het prachtige vlambeeld dat zich voor uw ogen afspeelt.

Bellfires gashaarden en Barbas houthaarden

BARBAS CUATRO
Hoog rendement in combinatie met een minimalistische vormgeving. Dat is de Cuatro van Barbas ten voeten uit. Een ijzersterke inbouwhaard die evenzo gemakkelijk in een bestaande situatie kan worden toegepast. Subliem en afgemeten in kaderloze uitvoering. Of een meer klassieke variant, voorzien van driezijdig kader? Hoe dan ook, de Cuatro past zich overal moeiteloos aan. Drie identieke modellen, in verschillende afmetingen. Van de bescheiden Cuatro 60, met een vermogen tot 10 kW. de iets grotere Cuatro 70 tot de Cuatro 80, die met zijn vermogen van 12 kW zelfs de allergrootste ruimte verwamt.


Bellfires gashaarden en Barbas houthaarden

De Cuatro kenmerkt zich door een groot glasoppervlak voor een optimaal zicht op het vuur. Optioneel met convectieset en een krachtig ventilatorsysteem voor een snelle verdeling van de warmte. De geavanceerde verbrandingstechniek en het optimaal isolerende interieur zorgen voor een hoog rendement.

U wilt de verbrandingslucht van buiten de woning betrekken? Dat kan via het gesloten verbrandingssysteem.


Barbas Cuatro

De Cuatro heeft een strakke uitstraling. Zo is de handgreep verwerkt in het design en heeft de Cuatro een vlakke stookbodem. Kortom de Cuatro is een fraai vormgegeven alleskunner!


BELLFIRES - VIEW BELL ROOM DIVIDER MEDIUM
Één hoek, twee hoeken… van drie zijden optimaal zicht op het vuur. U creëert het met de View Bell gashaarden van Bellfires.

Iedere View Bell is een markante blikvanger in uw interieur. Een gashaard die u van drie kanten boeit met zijn betoverende vlammen. Onbelemmerd, dankzij het grote front van keramisch glas.


Bellfires view bell room divider

Naast de View Bell Room Divider Large brengt Bellfires nu ook de View Bell Room Divider Medium die uw ruimte op briljante wijze verdeelt.

De View Bell Room Divider Medium is een eigentijdse inbouwhaard met strakke lijnen, een ware blikvanger. Voor diegenen die houden van ‘anders dan anders’ en dit ook in hun interieur duidelijk willen maken, biedt de Room Divider Medium een pasklaar antwoord: vuurbeleving in de 21ste eeuw.Toonzaal interfocos Bellfires Barbas


Showroom – speciaal voor consumenten heeft Interfocos, het bedrijf achter de merken Bellfires (gashaarden), Barbas (houthaarden) en Continental Fires (LED-haarden) een zeer mooie fabrieksshowroom ingericht in hun hoofdkwartier in Bladel, vlak over de Belgische grens in de buurt van Eindhoven in Nederland. Deskundige medewerkers stellen graag persoonlijk alle noviteiten en mogelijkheden voor.
Consumenten maken hiervoor een afspraak met de klantenservice via +31 497 33 92 00

Bron: Mediamania Datum: 04-01-2011

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 16°C

Max. 15°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners