Axolute gamma bij BTicino

Axolute gamma bij BTicino

Helemaal in lijn met de gloednieuwe Axolute Nighter en Whice-collectie, stelt BTicino een tweede wereldpremière voor. Axolute Outdoor munt niet alleen uit in functionaliteit, ook het elegante design van het deurstation zal menig bezoeker bevallen.

Axolute gamma bij BTicino

Helemaal in lijn met de gloednieuwe Axolute Nighter en Whice-collectie, stelt BTicino een tweede wereldpremière voor. Axolute Outdoor munt niet alleen uit in functionaliteit, ook het elegante design van het deurstation zal menig bezoeker bevallen.

Bticino - Axolute Outdoor

Wie aanbelt via Axolute Outdoor komt meteen in aanraking met een staaltje van hedendaagse vormgeving. De bezoeker is getuige van een geslaagde ontmoeting van hoogwaardige technologie en design met stijlvolle materialen. Zo is de variant in staal, met zijn duidelijke en vastberaden lijnen een meerwaarde voor elke moderne gevel. De zachte vorm van de uitvoering in messing past dan weer perfect in een omgeving met een iets klassiekere uitstraling. Wat de afwerking ook is, met Axolute Outdoor stapt u in een wereld waar het aangenaam vertoeven is. Welkom!

Gepersonaliseerde ontvangst
Axolute Outdoor heeft een unieke stijl. De elektronische module bestaat uit een front in glas met hoge weerstand en is helemaal conform de hedendaagse designtrends voor binnen en buiten. Het geheel met afwerkkader is bescheiden aanwezig en neemt maar een minimale dikte vanaf de muur in. Het deurstation herbergt een rijkdom aan functies en tal van mogelijkheden voor een gepersonaliseerd en gebruiksvriendelijk onthaal.


Foto: Bticino


Voor een persoonlijke toets op het scherm - huisnummer, namen, bedrijfslogo of andere informatie - volstaat een eenvoudige herprogrammering door middel van de bijgeleverde software. Een gemotoriseerde kleurencamera is discreet aanwezig in het deurstation en geeft een helder beeld van de bezoeker. De kleuren zijn instelbaar via het Video Station binnen.

En ook bij deze Axolute Outdoor staat een intuïtieve bediening door middel van capacitieve toetsen weer voorop. Het van binnenuit discreet met blauwe leds verlichte, alfanumerieke klavier is daarvan een essentiële uiting. In een gebouw met meerdere bewoners helpt het klavier de bezoeker snel de juiste persoon te vinden doorheen de gevisualiseerde bewonerslijst. Door het ingeven van een numerieke code is het ook mogelijk de bewoner in kwestie onmiddellijk op te roepen. Een visueel plan van het gebouw kan de bezoeker zelfs helpen onderweg naar de gebelde bewoner.


Foto: Bticino


Dankzij een geïntegreerde transponderlezer kan het deurslot indien gewenst ook veilig geopend worden met een elektronische sleutel.

BTicino lanceert met Axolute Outdoor het eerste deurstation met zowel 2-draads- als IP-aansluiting en geeft daarmee de mogelijkheid te kiezen voor technologie en configuratie op maat van het gebouw én van zijn bewoners.

Voor meer informatie: www.axolute.be


Over Bticino
Wereldwijd, in meer dan 60 landen, staat BTicino voor kwaliteit, technologie en vooral Italiaans design. Wat de onderneming echter bovenal onderscheidt, is haar talent om functionaliteit en installatiegemak te verenigen met stijl en comfort.
Via de studie van vormen, materialen en kleuren resulteerden deze factoren in een nieuwe designvisie. Een design dat voor BTicino niet alleen een zuiver decoratieve functie heeft, maar ook bijdraagt tot de introductie van innovatieve oplossingen die de kwaliteit van leven en werk kunnen verhogen.
Deze visie vormde het uitgangspunt van de recente gammavernieuwing (20% per jaar) en vooral van de ontwikkeling en introductie van nieuwe technologieën ten behoeve van de consumenten. Domotica behoort tot het speerpunt van die ontwikkeling en zal de komende jaren ook blijven innoveren. Sinds 1989 maakt BTicino deel uit van de multinational Legrand, wereldwijd marktleider in elektrische apparaten op laagspanning.

Bron: VPR News
3/11/2008

Bron: VPR News Datum: 03-11-2008

Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 11°C

Max. 15°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners