A.V.L. Woningbouw

A.V.L. Woningbouw

AVL Woningbouw is met meer dan 3500 realisaties uitgegroeid tot het grootste sleutel-op-de-deurbedrijf van Limburg.

Lochtemanweg 6

3580 Beringen

Tel: 011 45 02 80

Mail: sales@avlwoningbouw.be

Web:


AVL Woningbouw, bouw zoals je bent dus volledig op maat van de klant

AVL Woningbouw is met meer dan 3500 realisaties uitgegroeid tot het grootste sleutel-op-de-deurbedrijf van Limburg.

Een onderlegd team van bouwadviseurs en werfleiders, vakbekwame aannemers en een referentielijst om ù tegen te zeggen.

Bovendien beschikt AVL Woningbouw over modern uitgeruste kantoren, 2 kijkwoningen en een toonzaal, eigenlijk een permanent bouwsalon.

Alle leveranciers hebben hier letterlijk hun eigen stand. Producenten van ruwbouwmaterialen, installaties of afwerking, allen krijgen ze hier de kans om hun allernieuwste producten te presenteren. Mooi gestructureerd en verspreid over ruim 1100m2.

Hier kan de toekomstige bouwer in volkomen rust en volledig vrijblijvend alle mogelijke combinaties uitproberen. Dit kan op eigen houtje of onder begeleiding van één van de bouwadviseurs. Alle opgedane informatie kan men trouwens nog even laten bezinken op het terras van de AVL - versie van de “Piazza di Trevi”, de imposante en schitterende binnenkoer van onze toonzaal.

Beslist een bezoekje waard !


Nieuwbouw – Altijd de beste keuze

Veel mensen denken dat sleutel op de deur bouwen duur is. Maar verbouwen vaak nog veel duurder. Ja, als je verbouwt kan je in fases renoveren maar het blijft echter een uitdaging om je renovatiebudget in te schatten en, meer nog, om je eraan te houden.

Want een exacte raming van je verbouwkosten is vrijwel onmogelijk. AVL Woningbouw bouwt voor jou een sleutel-op-de-deur energiezuinige nieuwbouwwoning voor de prijs van een bestaande woning! Helemaal volgens jouw wensen, dromen en budget. En vooral, zonder zorgen. Je kent het exacte budget én de precieze einddatum van oplevering – voordat de eerste steen is gelegd. Geen onaangename verrassingen of ongewenste facturen.

Een belofte waar we bijzonder trots op zijn.


Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 25°C

Max. 28°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners