Arkana

Arkana

ARKANA Houtskeletbouw: Totaalbegeleiding bij ontwerp en bouw van lage-energiewoningen in houtskeletbouw

Hoge Mauw 1510

2370 Arendonk

Tel: 014 40 42 70

Mail: info@arkana.be

Web:


ARKANA, lage energiewoningen met persoonlijke totaalbegeleiding

Aangezien de energienormen steeds strenger worden, is het bouwen van een woning voor u als bouwheer geen sinecure.  Er komt heel wat bij kijken om een woning te bouwen, die aan al uw wensen en eisen voldoet. Arkana beseft dit als geen ander, en biedt een persoonlijke totaalbegeleiding aan doorheen het ganse bouwproces.


Bouwteam Arkana

Binnen ons bouwteam werken verschillende ervaringsdeskundigen samen om tot een geslaagd project-op-maat te komen dat aan alle vooropgestelde eisen voldoet. Aan de hand van uw persoonlijk lastenboek, doet uw bouwadviseur een budgetanalyse om te bepalen wat de mogelijkheden zijn binnen het vooropgestelde budget, en u te adviseren om dit plaatje te doen kloppen. Op deze manier kunt u indien nodig tijdig ingrijpen en heeft u onmiddellijk een ontwerp-op-maat in handen dat rekening houdt met al uw verwachtingen. 

Ook tijdens de bouw van uw woning wordt u bijgestaan door uw persoonlijke werfleider en ons team.

Na een kort en aangenaam bouwproces overhandigen wij u de sleutels van uw nieuwe thuis!

Lees hier hoe onze klanten de samenwerking met Arkana hebben ervaren.


Sleutel-op-de-deur

Vanwege de strengere bouwnormen is de nodige ervaring vereist om alle facetten van het bouwproces op elkaar af te stemmen, om uw energiezuinige houtskeletwoning te realiseren. Het is erg handig om uw bouwproject door eenzelfde bouwpartner te laten coördineren, van bij het ontwerp tot na de oplevering van uw instapklare woning. Arkana ziet het begrip ‘sleutel-op-de-deur’ eerder als ‘project-op-maat’ met volledige begeleiding doorheen het ganse bouwtraject.

Indien gewenst, dan start deze begeleiding al bij de keuze van uw bouwgrond.

Een houtskeletwoning wordt trouwens razendsnel opgebouwd, vandaar dat een goede voorbereiding en een strikte planning en opvolging vereist zijn. U kunt hierbij steunen op onze ervaring om een snelle en efficiënte opeenvolging van de werken te waarborgen.


Hoge klantentevredenheid

Arkana tracht dan ook met 100% klanttevredenheid alle projecten af te werken en deelt u met plezier de getuigenissen van onze klanten. Vraag ook zeker naar onze uitgebreide referentielijst met foto's via dit contactformulier.


Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 30°C

Max. 22°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners