Nieuwbouwproject - 10 Appartementen - Borsbeek

Superhuis

Bouwen met SuperHuis, dat is bouwen voor het leven.

Vaartstraat 9

2240 Massenhoven

Tel: 03 320 97 20

Mail: info@superhuis.be

Web:


Nieuwbouwproject Borsbeek

Sleutel op de deur Bouwfirma

Superhuis Woning- en Villabouw


Locatie van dit project

Manebruggestraat thv. Huisnr. 314-316
2150 Borsbeek


Beschrijving

In het nieuwbouwproject Borsbeek is er de mogelijkheid voor een eigen inbreng in de indeling en afwerking van het interieur. Zo kan ieder appartement modern, klassiek of hedendaags worden ingericht en kan je eigen accenten leggen. In samenspraak met de interieurarchitecten kan je zo een ‘interieur op maat’ bekomen dat volledig aan al je wensen voldoet.

Borsbeek

Met het nieuwbouwproject Borsbeek creëren we een gezellige en groene woonomgeving met 10 nieuwbouw-appartementen, op maat van jonge gezinnen. Elk appartement heeft een ruime en een aangename indeling en ligt op wandelafstand van het centrum van de bruisende gemeente die Borsbeek is.
Vandaag telt Borsbeek iets meer dan 10.000 inwoners. De ligging van de nieuwbouw appartementen in een groene omgeving en toch vlakbij de stad is een enorme troef van dit nieuwbouwproject.


Architectuur

Architectuur is de kunst en wetenschap om gebouwen te ontwerpen die passen in de leefomgeving van hun inplanting. Bekijk onderaan de architectuur via plannen en visualisaties van dit nieuwbouw-project.


Premies en tegemoetkomingen

Naast de gebruikelijke premies die u als bouwheer kan ontvangen van diverse instanties, komt ook de gemeente Borsbeek in zeer veel domeinen tussen met een gemeentelijke premie.


Over Superhuis

Woning- en villabouw SuperHuis heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het bouwen van villa’s en woningen van hoogstaande kwaliteit. U kan zowel kiezen voor een ruwbouw winddicht als een sleutel op de deur bouwformule.
U kan bij SuperHuis terecht voor zowel een particuliere woning op maat als voor een nieuwbouwproject. Met andere woorden: “Zorgeloos bouwen in een optimale prijs-kwaliteitsverhouding”.

Woning- en Villabouw SUPERHUIS

Vaartstraat 9
2240 Massenhoven

03 320 97 20
www.superhuis.be


Sociale media laatjebouwen

Project in de kijker

Max. 23°C

Max. 24°C

Cartoon & Bouwpret

Onze partners